https://playheemskerk.com/opel/
https://playheemskerk.com/shop/
Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Speeltafels met je eigen logo
Kwaliteit en service sinds 1939

Opel

Een creatieve manier van belonen

Als je de weg op gaat zie je er bijna altijd één rijden. Het uit Duitse automerk Opel is een grote naam in de auto branche, zeker in Nederland. Dit merk is continu aan het innoveren, en heeft ook een nieuwe manier voor het belonen van zijn werknemers.

Diverse automerken bestellen regelmatig een voetbaltafel, airhockeytafel, tafeltennistafel of pooltafel. Zo ook Opel. Bij Opel werken ze op iedere vestiging met een target die ze moeten halen. Wanneer deze target gehaald is zal het team beloond worden met een tafeltennistafel of voetbaltafel op locatie! Het idee ontstond nadat ze een nieuwe manier van belonen aan het zoeken waren.

De Bestelling

De bestellingen lopen vandaag de dag nog steeds door met Opel. Als er een target gehaald wordt neemt Opel contact met ons op en zorgen wij dat de tafel op de afgesproken datum op locatie staat op de vestiging die zijn target heeft gehaald. Een hele leuke samenwerking!

Het orderproces tussen Opel en Heemskerk

De bestellingen werden geplaats via mail. Er is een standaard design gemaakt voor op de tafels. Deze veranderd niet wat er voor zorgt dat Opel alleen hoeft aan t geven welke tafel ze willen voor welke vestiging. Voorheen heeft Opel vooral de Novi 2000 en de TacTic besteld.

Opel Play’s Heemskerk

#playheemskerk