Voetbaltafel Roberto Sport Adrenaline (ITSF-training)

Officieel goedgekeurd voor trainingen door de Internationale Tafelvoetbal Bond (ITSF)
 Gegoten poppetjes met ronde antislip voeten
Met extra stevige 18 mm stangen

1,099.99

• Garantie: 2 Jaar fabrieksgarantie
  • Levering: Dit artikel wordt standaard gratis afgeleverd

Voetbaltafel Adrenaline van Roberto Sport. De voetbaltafel welke officieel goedgekeurd is voor trainingen door de Internationale Tafelvoetbal Bond (ITSF). De tafel is mede ontwikkeld door de bond en internationale spelers en uitgevoerd met nieuwe technieken waardoor de tafel een uitmuntende kwaliteit levert. U bezit dus een unieke tafel.

Enkele eigenschappen van deze voetbaltafel:

• De tafel heeft een mono-block body wat betekent dat deze zeer stabiel is en bestand tegen de extreme eisen die spelers van de tafel vragen.
  • De geanodiseerde aluminium strippen vormen een beschermende laag voor het dikke Triplex en MDF hout waarmee de tafel is opgebouwd. Hierdoor is de tafel bestand tegen vocht en zonlicht.
  • Het metalen onderstel van 90 x 90mm is voor van epoxy poeder voor stevigheid en duurzaamheid. De stelvoet brengt veel stabiliteit en de tafel is hierdoor op elke ondergrond te gebruiken.
  • 18mm doorlopende stangen dubbel behandeld met chroom.
  • De normale veren zijn vervangen voor speciale rubber bumpers. De techniek is nieuw en hierdoor zijn er geen blinde stukken tussen poppetje en muur.
  • Het gezandstraalde laminaat speelveld voorziet de poppetjes van betere balcontrole.
  • De gegoten poppetjes zijn uitgevoerd met antislip en ronde voeten waardoor een betere balcontrole mogelijk is.
  • De handvaten zijn speciaal ontworpen voor de vinger en palm rol grip. Het kanonschot.
  • De tafel is verzwaard met twee metalen platen voor absolute stabiliteit tijdens het spelen.

De voetbaltafel is ook leverbaar met telescoop stangen, en wordt daardoor de ITSF gekeurde trainingstafel.

Roberto Sport

Professioneel gebruik