Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Afhalen in Alphen a.d. Rijn mogelijk
Speeltafels met contactloos betalen

Sjoelkatapult

Ideaal voor mensen met verminderde kracht in hun handen
Krachtig afschiet mechanisme
Eenvoudig te hanteren

Niet geschikt voor mini sjoelschijven
De sjoelkatapult wordt exclusief sjoelschijven geleverd

Sjoelkatapult 159.99 x1 159.99
Totaal

Direct leverbaar

Levertijd: Vóór 12 uur besteld, de volgende werkdag in huis

• Garantie: 2 Jaar fabrieksgarantie
  • Levering: Dit artikel wordt standaard gratis afgeleverd

Ideaal voor mensen met verminderde kracht in hun handen
Krachtig afschiet mechanisme
Eenvoudig te hanteren

Niet geschikt voor mini sjoelschijven
De sjoelkatapult wordt exclusief sjoelschijven geleverd

Wordt sjoelen steeds lastiger omdat de kracht in uw handen niet groot genoeg is om de sjoelstenen hard genoeg te schuiven? Geen nood! Met de sjoelkatapult kunt u weer meedoen met al die gezellige potjes sjoelen.

De sjoelkatapult is uitgevonden door dhr. Tromp toen zijn vrouw steeds meer moeite kreeg om haar favoriete spel, sjoelen, uit te voeren. Hij ontwikkelde een prototype waarmee de sjoelstenen als het ware afgeschoten worden.
Samen met Heemskerk is dit prototype verder ontwikkeld om hem zo efficiënt en gebruiksvriendelijk te maken. En dat is goed gelukt!

De sjoelkatapult bestaat uit een houten frame met afschiet mechanisme en een kunststof koker, waar alle 30 sjoelstenen in passen. Je hoeft de sjoelkatapult dus niet steeds opnieuw te laden met een nieuwe sjoelsteen.
Nu is het alleen nog een kwestie van richten, het afschiet mechanisme naar je toe trekken en op de hendel te duwen. De sjoelsteen schiet vanzelf richting het juiste poortje.

De sjoelkatapult is ideaal voor iedereen die nog wel graag wilt sjoelen, maar dit niet meer kan door te weinig kracht in de handen.

Verpakkingsmaat

,