https://playheemskerk.com/schuiftafeltennistafel-heemskerk-novi-2000-zwart/
https://playheemskerk.com/shop/

Schuiftafeltennistafel Heemskerk Novi 2000 Zwart

Speciaal voor schuiftafeltennis
Uit te breiden met schuifranden
Geschikt voor spelers in een rolstoel

Let op! Exclusief schuifranden
Schuifbatjes en balletjes zijn los bij te bestellen

759.99

Geen Montage (2-10 werkdagen)
Montage Professionele Tafeltennistafel (2-10 werkdagen) 49.99
Levering van de Schuiftafeltennistafel: Geen Montage (2-10 werkdagen)
Schuiftafeltennistafel Heemskerk Novi 2000 Zwart 759.99 x1 759.99
Totaal

759.99

Levertijd: Op aanvraag

  • Garantie: 2 Jaar fabrieksgarantie
  • Levering: Dit artikel wordt standaard gratis afgeleverd

Speciaal voor schuiftafeltennis
Uit te breiden met schuifranden
Geschikt voor spelers in een rolstoel

Let op! Exclusief schuifranden
Schuifbatjes en balletjes zijn los bij te bestellen

Meer info

Beschrijving

Tafeltennis is voor iedereen! Dat je een beperking hebt mag hierbij geen rol spelen. Schuiftafeltennis maakt het voor iedereen mogelijk om te genieten van deze fantastische sport, en met de speciale schuiftafeltennistafel Novi 2000 wordt een potje ping pong onderdeel van jouw actieve levensstijl!

Professionele kwaliteit voor iedereen

De Schuiftafeltennistafel Novi 2000 heeft dezelfde kwaliteiten als de standaard variant. Zo kun je rekenen op dezelfde stevigheid en professionele eigenschappen. Je kunt de schuiftafel ook inklappen en eenvoudig verrijden. Erg handig wanneer je de tafel bijvoorbeeld bij jou op school, of in de sporthal gaat gebruiken en er ook anderen van de ruimte gebruik maken. Je haalt de schuiftafel tevoorschijn wanneer er gespeeld gaat worden en bergt ‘m daarna makkelijk weer op.
Een extra voordeel van deze schuiftafel is dat ie geschikt is gemaakt voor spelers in een rolstoel, waardoor écht iedereen op deze tafeltennistafel een spelletje push-pong, óf tafeltennis kan spelen.

Schuifranden

Een ander verschil tussen de standaard Novi 2000 tafeltennistafel en de schuiftafeltennistafel, is dat je er schuifranden aan kunt toevoegen. Deze randen zorgen ervoor dat, wanneer het balletje teveel naar de zijkant wordt geschoven, die niet van de tafel afrolt. Zo kun je lekker blijven spelen, zonder steeds achter het balletje aan te moeten. De schuifranden hebben vastgestelde maten en passen op alle tafeltennistafels.
Er zijn twee soorten schuifranden:

Pro Wood – De variant van hout is geschikt voor zowel recreatief gebruik als voor het spelen van wedstrijden. Deze schuifrand is stevig en robuust en kan goed tegen een stootje.
Deze schuifrand bestaat uit 4 delen, elk met een rechte plank met een verstelbare schuifplank. De schuifplanken kunnen via een telescoopstang versteld worden, en in 3 standen vastgezet worden, om de breedte van de doelopening te vergroten of te verkleinen, afhankelijk van de mobiliteit van de speler.
De 4 delen bevestig je eenvoudig op elke zijde van een tafelhelft en kunnen weer los gemaakt worden voor een spelletje tafeltennis.

Plexi – Het model gemaakt van plexiglas is misschien iets minder robuust dan de Pro Wood, maar een groot voordeel is wel dat je door de schuifrand heen kunt kijken en daardoor het schuiftafeltennis spel door zowel staande als zittende toeschouwers gevolgd kan worden. Verder is het systeem hetzelfde als bij de houten schuifrand en kan de doelopening groter en kleiner gemaakt worden door middel van een telescoopstang.

Let op! De schuifranden worden niet standaard meegeleverd met de schuiftafeltennistafel.

Extra informatie

Afmeting en Gewicht
Afmetingen

Gewicht

Opbergmaat

Speelmaat

Verpakkingsmaat

Kenmerken
Aantal delen

Accessoires

Bladdikte

Inklapbaar

Randlijst

Rolstoelgebruik

Stelvoeten

Verrijdbaar

Levering en Garantie
Garantie

Levering

Levertijd

More
Hoofdcategorie

Merk

EAN

Gebruik

,

Hoeveelheid

Materiaal

,

Kleur

zelftrainstand