Schuifranden set Pro Wood

De randen kunnen in verschillende standen gezet worden
Geschikt voor de meeste tafeltennistafels

De schuifranden zijn van hout en daardoor zwaarder dan de variant van plexiglas

Schuiftafeltennis maakt tafeltennis geschikt voor iedereen. En met deze schuifranden set Pro Wood maak je in een handomdraai van iedere tafeltennistafel een heuse schuiftafeltennistafel.

Maak van jouw tafeltennistafel een schuiftafeltennistafel

De schuifranden hebben vastgestelde maten en passen op alle tafeltennistafels. De randen zijn geschikt voor recreatief schuiftafeltennis maar kunnen daarnaast ook gebruikt worden bij het spelen van wedstrijden.
Een set schuiftafeltennis randen bestaat uit 4 delen. Ieder deel is een rechte plank met daar aan vast een verstelbare schuifplank, die door een telescoopstang verstelt kunnen worden. die elk op een zijde van een tafelhelft bevestigt worden. Zo kun je de randen in 3 verschillende standen zetten en kun je de breedte van de doelopening vergroten of verkleinen.
Bevestig een deel van de schuiftafeltennis rand op iedere zijde van de tafelhelft en je kunt direct beginnen met een push pong!

Ideaal voor scholen en verenigingen

Omdat de schuiftafeltennis randen niet permanent op je tafeltennistafel hoeven te blijven zitten is dit de ideale oplossing voor o.a. scholen, verenigingen en andere instellingen, die naast schuiftafeltennis, ook het traditionele tafeltennis aanbieden. De Schuifranden zijn eenvoudig te bevestigen en kunnen ook snel weer van de tafel afgehaald worden als dat nodig is.
Daarnaast is er op de randen voldoende ruimte voor het aanbrengen van een logo of andere bedrukking.

Hoofdcategorie

Tafeltennis accessoires