https://playheemskerk.com/contactloos-betalen-voor-speeltafels/
https://playheemskerk.com/shop/
Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Speeltafels met je eigen logo
Kwaliteit en service sinds 1939

Contactloos betalen

Cashless betaalsysteem voor speeltafels

Wie heeft er tegenwoordig nog muntgeld op zak? Bijna niemand meer. En dat is best een probleem als er een voetbaltafel, een pooltafel of een airhockey tafel met muntinworp in een ruimte staat. Iedereen wil wel spelen, maar als ze geen contant geld bij zich hebben dan is dat dus een probleem. Zie ook het artikel van de TU Delft.

Daarom hebben veel Heemskerk speeltafels de mogelijkheid voor NFC en contactloze betalingen. Op deze manier ben je voorbereid op een samenleving zonder contant geld en kan er eindeloos worden gespeeld dankzij contactless payment. Momenteel zijn 2 cashless betaalsystemen landelijk geaccepteerd en beide varianten zijn toepasbaar op onze speeltafels.

1. Contactloos betalen via NFC

Bij deze optie is het net alsof je iets betaalt in de winkel. Op de tafel is namelijk een pinmodule gemonteerd die in verbinding staat met het mechanisme van de speeltafel.

Wanneer je je bankpas of creditcard (contactloos) voor de pinmodule houdt zal deze de betaling verwerken en een direct signaal afgeven aan het mechanisme van de pooltafel, de voetbaltafel of de airhockeytafel. Ook nu worden de ballen of pucks vrij gegeven voor het spel. Deze variant is snel en doeltreffend en nodigt in hoge mate uit tot nog een potje.

2. Contactloos betalen via een QR-code

Bij deze optie is er niets anders nodig een QR-code die op de buitenzijde van de speeltafel is geplakt. Natuurlijk is er binnenin de tafel techniek ingebouwd waardoor de QR-code een acceptatie geeft aan de motor van de tafel. Daardoor komen ballen of pucks vrij. De QR-code is een direct link naar een betaling via je telefoon en bank app.

Je betaalt dus veilig en snel via de bank app van je telefoon en komt na betaling op een bedankpagina. Omdat de speeltafel is gekoppeld op het locatie wifi netwerk kan hij dit signaal opvangen en daarop reageren. Is de betaling succesvol verlopen, dan worden de ballen of pucks vrij gelaten om te spelen.

QR-code voor Pooltafels

Wat zijn de kosten van contactloze betalingen

Net als bij alle andere digitale betalingen, zijn er kosten verbonden aan de transacties. De gebruiker merkt daar echter niets van. De kosten hiervan zijn tot een minimum beperkt overigens. Op deze manier blijft het rendabel om een speeltafel op je locatie te hebben.

De kosten bestaan uit 3 componenten: de kosten voor de speeltafel, de kosten voor de techniek en noodzakelijke abonnementen en de kosten voor de administratie.

Voor de kosten van de speeltafel zijn er drie opties.

  1. Je betaalt voor de kosten van de aanschaf direct en in één keer. Er volgen daarna geen kosten meer.
  2. Je least de speeltafel. Je betaalt dan een vast bedrag per maand voor een bepaalde looptijd.
  3. Of wij plaatsen de tafel kostenloos. Alle kosten zijn voor ons, net als alle inkomsten. Het neerzetten van de speeltafel is voor jou echt een service naar je klanten.

Met betrekking tot de kosten voor de techniek en noodzakelijke abonnementen geldt het volgende. Om de techniek actueel, veilig en gestroomlijnd zijn werk te laten doen zijn er enkele noodzakelijke abonnementen en onderhoud (op afstand). De kosten hiervoor worden maandelijks aan je doorberekend.

Met betrekking tot de kosten van de administratie geldt het volgende. Heemskerk verzamelt alle inkomsten uit de spellen op een derden rekening. Een keer per maand wordt het rapport opgemaakt en de inkomsten uit de spellen naar je over gemaakt. Hiervoor wordt klein percentage ingehouden om de kosten van deze administratie en rapporten te dekken.

Wat levert het op?

Is een speeltafel voor op jouw locatie een verdienmodel, moet het kostendekkend zijn, of zie je het puur als een service.

Het is dan ook geheel aan jou, hoe hoog het bedrag per spelletje moet worden. Natuurlijk kunnen we je helpen om hierbij een keuze te maken en de juiste plek voor een speeltafel te helpen kiezen. Gebruikelijk voor een voetbaltafel is 50 cent. Voor een pooltafel is dat 2 euro en voor een airhockeytafel eveneens 2 euro.

Met succes zijn vele bedrijven je voor gegaan en zij zijn bijzonder tevreden met zowel de opbrengsten als het gemak.

Wat je moet doen bij interesse

Heb jij een geschikte locatie met wat ruimte om nog meer uit te halen bij je klanten? Neem dan contact met ons op. We bellen of mailen je terug. We nemen een aantal vragen met je door om tot de juiste tafel en het juiste aanbod e komen. Want als je klanten blij worden, dan word jij dat ook en dat maakt ons weer blij.

Neem contact op

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan: Voetbaltafel met contactloos betalen