https://playheemskerk.com/ans-x-heemskerk/
https://playheemskerk.com/shop/
Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Speeltafels met je eigen logo
Kwaliteit en service sinds 1939

Samenwerking Algemene Nederlandse Sjoelbond en Heemskerk

In een tijd waarin traditionele spellen geleidelijk uit de publieke belangstelling verdwijnen, ontstond in 2022 een samenwerking die het wedstrijdsjoelen zal veranderen. De Algemene Nederlandse Sjoelbond (ANS) en Heemskerk bundelden hun krachten met een gezamenlijk doel: het sjoelen nieuw leven inblazen en weer aantrekkelijk maken voor zowel de gemiddelde als de professionele sjoeler.

De Geboorte van de HS-50

De weg er naartoe was niet makkelijk. Het begon met een reeks gesprekken tussen ANS en Heemskerk. Op basis hiervan creëerde Heemskerk een aantal prototypes die vervolgens weer werden getest, met als doel een sjoelbak die niet alleen aan de strikte officiële regels voldeed, maar ook inspeelde op de specifieke wensen en verwachtingen van ANS en de spelers.

Het verzamelen van feedback was cruciaal. Alle opmerkingen en aanwijzingen werden nauwkeurig geanalyseerd en aangepast. Uiteindelijk resulteerde dit in de ontwikkeling van de HS-50. In juli 2023 werd de HS-50 officieel goedgekeurd.

Bekijk de HS-50

Korting voor leden ANS

Voor leden en verenigingen hebben wij een exclusieve korting afgesproken met de ANS. Als wedstrijdsjoeler kun je profiteren van deze speciale aanbieding door eenvoudigweg het onderstaande formulier in te vullen. Na goedkeuring ontvang je een unieke kortingscode, die je direct op onze website kunt toepassen om van deze aantrekkelijke prijs te genieten.

Aanmeldformullier ANS