Voetbaltafel Roberto Sport Special Revolution

1,883.99

Geen Montage (2-4 weken)
Montage Voetbaltafel Roberto Sport (4-6 weken) 59.99
Levering van de Voetbaltafel: Geen Montage (2-4 weken)
Voetbaltafel Roberto Sport Special Revolution 1,883.99 x1 1,883.99
Totaal

1,883.99

Na bestelling wordt dit artikel speciaal voor jou geproduceerd. Dit doen we zo snel mogelijk, maar houdt rekening met 2-4 weken levertijd. We nemen contact op zodra het product klaar is voor uitlevering.

Levertijd: 2-4 Weken

• Garantie: 2 Jaar fabrieksgarantie
  • Levering: Dit artikel wordt standaard gratis afgeleverd

Voetbaltafel Roberto Sport Special Revolution

De ‘Special Revolution’ voetbaltafel is een professionele voetbaltafel die is gemaakt voor mensen met een handicap. De tafel is breed genoeg gemaakt zodat er aan beide kanten twee rolstoelen kunnen worden geplaatst met een duidelijk zicht op het oppervlak van de voetbaltafel. Momenteel is de Special Revolution voetbaltafel de officiële tafel van:

• ITSF (International Table Soccer Federation)
  • FBICB (Italiaanse Paralympische Tafelvoetbal Federatie)

Gemaakt met een meerlagige populier bedekt met 25 mm dikke MDF-panelen, vormt de tafel een enkele blokstructuur om de zwaarste wedstrijdwedstrijden op te vangen. Door twee MDF-gelamineerde panelen aan de buitenzijden te gebruiken, verbetert dit de kwaliteit en stevigheid, wat de opname van de bal van de zijplank en nauwkeurige zijschoten garandeert.

• Constructie: meerlagige populier bedekt met MDF (25 mm), gelamineerd speelveld (afmetingen: 111 x 70 cm
  • Speeloppervlak: Het speelveld is gemaakt van kunststof laminaat dat nauwkeurig is gefreesd om elk verschil tussen het speelveldpaneel en de zijbekleding te verwijderen.
  • Afmetingen spelen: 110 cm x 180 cm x 80 cm
  • Tafelpoten: gelakt ijzer
  • Tafelpoten: verstelbare voeten
  • Tafelstangen: telescopische stangen diam. 18,84 mm
  • Tafelgrepen: handgrepen zijn gemaakt van rubberlatex met handbeschermde randen voor een perfecte grip en verminderen het zweten van de handen.
  • Kleur: wit / blauw met rood / blauwe cijfers

Verpakkingsmaat