https://playheemskerk.com/tempo-team/
https://playheemskerk.com/shop/
Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Voor iedereen de juiste speeltafel
Meer dan 80 jaar ervaring

Tempo Team

Tempo-Team zocht voetbaltafels die hun tempo aan kunnen!

Als je in Nederland aan een uitzendbureau denkt zullen vele aan Tempo-Team denken. Dit uitzendbureau is erg innoverend en vooral bekend door zijn tv-reclames en opvallende rode logo. Het bedrijf bestaat al sinds 1960. En inmiddels zijn er al meerdere Heemskerk voetbaltafels afgeleverd bij Tempo-Team

Tempo-Team doet zijn werknemers graag plezier en heeft dan ook al op meerdere vestigingen een voetbaltafel geplaatst. Dit heeft het bedrijf gedaan om ervoor te zorgen dat er genoeg beweging blijft op de werkvloer.  Daarnaast wil het bedrijf hun bezoekers de mogelijkheid geven een potje tafelvoetbal te spelen op één van hun vestigingen.

De Bestelling

Door de jaren heen heeft Tempo Team meerdere tafels besteld bij Heemskerk met het zelfde design. De tafels hebben allemaal een fel rode kleur met het huidige Tempo Team logo erop. Het model dat Tempo Team heeft gekozen is de Soccer School.

Het orderproces tussen Tempo Team en Heemskerk

Heemskerk begon met het leveren aan Tempo Team in het jaar 2018. Sinds dien is het ontwerp en model van de tafel altijd hetzelfde gebleven. Dit zorgde voor een nog snellere productie.  Het proces heeft altijd goed gelopen en Tempo Team is een zeer tevreden klant bij Heemskerk waar wij nog regelmatig contact mee houden.

Tempo Team Plays Heemskerk

#playheemskerk