Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Oer-Hollands merk sinds 1939
Speeltafels met contactloos betalen

Tafeltennistafel Heemskerk 2300 Outdoor Groen = Gemonteerd (Tweedekans)

Sale

Geschikt voor buitengebruik

Veelzijdig en te gebruiken op veel verschillende locaties

Een afdekhoes kan apart bijbesteld worden

!Let op dit is een Tweedekans product!

544.49

Tafeltennistafel Heemskerk 2300 Outdoor Groen = Gemonteerd (Tweedekans) 544.49 x1 544.49
Totaal

544.49

Direct leverbaar

Levertijd: 2-10 werkdagen

• Garantie: 2 Jaar fabrieksgarantie
  • Levering: Dit artikel wordt standaard gratis afgeleverd

Geschikt voor buitengebruik

Veelzijdig en te gebruiken op veel verschillende locaties

Een afdekhoes kan apart bijbesteld worden

!Let op dit is een Tweedekans product!

Kies hier je Accessoires

Tafeltennisset Heemskerk Park Outdoor
Tafeltennishoes voor uitgeklapte tafeltennistafels
49.99
Tafeltennisballen Heemskerk Bronze 1 ster Wit (per 100)
Tafeltennisbatje Heemskerk Park Outdoor
15.99
Tafeltennistafel Hoes
29.99

Let op! Dit is een tweedekans product! De tafel is nieuw en ongebruikt. Wat is er dan wel?

Deze mist een kap rondom de poot. Dit heeft geen effect op het spel of de stevigheid, maar ziet er minder mooi uit. Ook zit er een vlek op het blad bij ons logo.

Ben je op zoek naar een stevige tafeltennistafel voor buiten? De Heemskerk 2300 outdoor is geschikt voor thuisgebruik, maar door het robuuste ontwerp kan hij ook intensiever gebruikt worden.

Stevig en veelzijdig

Je kunt deze groene outdoor tafeltennistafel natuurlijk in je achtertuin neerzetten, maar de 2300 pingpongtafel voor buiten is zo stevig dat ie ook geschikt is voor openbaar gebruik. Op de camping of het vakantiepark bijvoorbeeld, of wat dacht je van een tafeltennistafel in de binnentuin van jouw bedrijf? Je collega’s zullen gegarandeerd enthousiast worden om direct een potje ping pong te spelen.

Bestand tegen verschillende weersomstandigheden

Deze tafeltennistafel voor buiten is inklapbaar, waardoor je hem ook in zelftrainstand kunt zetten. En door de grote wielen en stelvoetjes kun je hem op vrijwel iedere ondergrond neerzetten.
De outdoor tafeltennistafel Heemskerk 2300 is gemaakt van materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Daarnaast zijn de speciale outdoor tafeltennis bladen aan de netzijde op 3 punten extra verankerd, zodat je de tafel in de zon, regen én harde wind buiten kunt gebruiken.
Wel raden we aan om de tafel na ieder gebruik af te dekken met een speciale afdekhoes (niet meegeleverd), om een extra lange levensduur te garanderen.

Opbergmaat

Verpakkingsmaat