Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Voor iedereen de juiste speeltafel
Meer dan 80 jaar ervaring

Sjoelbak Heemskerk HS-40 met Onderstel (Tweedekans)

Sjoelbak met handig onderstel
Standaard geleverd inclusief 30 sjoelstenen
Officiële wedstrijd afmetingen

Niet bestand tegen vocht

Let op! Dit is een Tweedekans product.

Direct leverbaar

Levertijd: Vóór 12 uur besteld, de volgende werkdag in huis

• Garantie: 2 Jaar fabrieksgarantie
  • Levering: Dit artikel wordt standaard gratis afgeleverd

Sjoelbak met handig onderstel
Standaard geleverd inclusief 30 sjoelstenen
Officiële wedstrijd afmetingen

Niet bestand tegen vocht

Let op! Dit is een Tweedekans product.

Let op! Dit is een Tweedekans product. De sjoelbak heeft transportschade op de zijlat en een oneffenheid op de bodem. Je merkt hier tijdens het spelen niets van.

De sjoelbak Heemskerk HS-40 zoals je die van ons gewend bent, maar dan met handig onderstel!

Luxe uitstraling en hoge kwaliteit

Maar wat maakt de sjoelbak Heemskerk HS-40 nou zo uniek? Dat is allereerst zijn luxe uitstraling. De sjoelbak is namelijk gemaakt van mooie en duurzame houtsoorten. Voor de zijkanten is beukenhout gebruikt en het speelveld is gemaakt van okoumé. Bovendien heeft de sjoelbak HS-40 messing nagels die de punten aanduiden boven de poortjes, waardoor deze sjoelbak een aanwinst is voor ieder interieur.

Naast een mooi uiterlijk is deze Heemskerk sjoelbak ook nog eens erg stevig. De verbindingen zijn namelijk geschroefd en dat zorgt voor extra stabiliteit en een hoge kwaliteit.

Uitgevoerd in wedstrijdformaat

De HS-40 sjoelbak is niet alleen de perfecte sjoelbak voor thuis. De sjoelbak heeft namelijk de officiële afmetingen die worden gehanteerd door de Algemene Nederlandse Sjoelbond, namelijk L. 200 x B. 40 x H 5 cm. Dat, in combinatie met de hoogwaardige kwaliteit van de HS-40 maakt het de ideale sjoelbak voor sjoelverenigingen. Ook is deze sjoelbak geschikt voor gebruik in openbare ruimtes, zoals scholen, instellingen en verenigingen. De HS-40 van Heemskerk is klaar voor een intensief wedstrijdje sjoelen, jij ook?!

Compleet geleverd

Om direct te kunnen beginnen met sjoelen wordt onze sjoelbak Heemskerk HS-40 standaard geleverd inclusief 30 sjoelstenen en een handleiding met spelregels en andere handige tips. De sjoelschijven zijn holgedraaid en hebben een afgeronde kant. Dat zorgt ervoor dat de stenen tijdens het spelen niet vacuüm zuigen aan het speelveld. Zo heb je dus direct alles in huis voor een fanatiek wedstrijdje sjoelen!

Professioneel gebruik

Hout