https://playheemskerk.com/volvo/
https://playheemskerk.com/shop/
Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Oer-Hollands merk sinds 1939
Speeltafels met contactloos betalen

Volvo

Quality award!

Dit vanuit Zwitserland afkomstige automerk is van hoge klasse en heeft een enorm marktaandeel op de Nederlandse wegen. De laatste jaren is het bedrijf erg aan het innoveren en is het merendeel van zijn auto’s elektrisch aan het maken. Dit zorgt ervoor dat Volvo de laatste vier jaar enorm aan het groeien is!

Diverse automerken bestellen regelmatig een voetbaltafel, airhockeytafel, tafeltennistafel of pooltafel. Zo ook Volvo die diverse vestigingen een speeltafel cadeau hebben gedaan.
Het idee ontstond nadat er gezocht werd naar een beloningsmethode voor het halen van een target. Als een target eenmaal gehaald is, dan wordt de speeltafel door Heemskerk klaargemaakt en op afspraak uitgeleverd.

De Bestelling

Volvo beloond zijn team groots en doet dit doormiddel van Airhockeytafels en voetbaltafels. De designs voor beide tafels zijn het zelfde waardoor Volvo enkel hoeft aan te geven als er een target is gehaald op een vestiging. De modellen die Volvo koos zijn de voetbaltafel Tactic en Airhockeytafel Coliseum.

Het orderproces tussen Volvo en Heemskerk
De bestellingen voor Volvo worden per mail geplaatst. Wij bij Heemskerk zorgen er verder voor dat het juiste design erop komt en dat de gekozen tafel op de juiste locatie wordt afgeleverd.

Volvo Plays Heemskerk

#playheemskerk