Voetbaltafel Heemskerk Pirate

Stoere en kleurrijke voetbaltafel
Een topper voor particulier gebruik
Met geïntegreerde bekerhouders
Standaard 2 voetbalballetjes meegeleverd

Niet geschikt intensief gebruik door volwassenen

5 op voorraad (kan nabesteld worden)

De Pirate voetbaltafel is de perfecte combinatie van een stoer uiterlijk met een stevige body!

Een unieke tafelvoetbal beleving

Vind je hem ook niet stoer? De voetbaltafel Pirate! Dat komt niet alleen door de toffe houtprint, die deze voetbaltafel een robuust uiterlijk geeft, maar ook door de verschillende bijpassende details. Je speelt bijvoorbeeld met een rood en een blauw team, die perfect bij het uiterlijk van de tafel passen. Het zwarte speelveld met schuin oplopende hoeken is zowel heel mooi als erg handig. Je balletje blijft tijdens een spelletje tafelvoetbal namelijk niet in de hoek liggen. En de scoretellers in de vorm van voetbal balletjes maken deze voetbaltafel helemaal af.
Met vergelijkbare eigenschappen in duurzaamheid en kwaliteit is de Pirate het kleurrijke broertje van onze voetbaltafel Ranger.

De meest stevige voetbaltafel in zijn soort

De kwaliteit van de voetbaltafel Pirate zie je terug in verschillende onderdelen van de tafel. Je speelt op deze tafel bijvoorbeeld met doorlopende stangen (Ø 16 mm). Dat betekend dat de voetbalstangen aan de andere kant door de tafel heen steken, waardoor ze extra stevig zijn.
De voetbaltafel Pirate heeft stelvoetjes waarmee je hem op bijna iedere ondergrond eenvoudig waterpas zet. De tafel staat zo dus helemaal recht en de 2 meegeleverde balletjes rollen dus nooit meer de verkeerde kant op.
Met zijn 82 kg is de Pirate dus een echte ster als het gaat om voetbaltafels voor particulier gebruik. En je kunt deze topper, als er voldoende toezicht is, zelfs gebruiken in (sport-) kantines en scholen.

Thuisgebruik

Hout