Voetbaltafel Heemskerk Cannon

[+] Standaard geleverd inclusief 2 tafelvoetbal balletjes

[-] Alleen geschikt voor thuisgebruik

Artikelnummer: 21143 Categorie:

Voetbaltafel Cannon is de perfecte tafel om met het hele gezin op te spelen.

Een robuuste look

Net zoals een echt kanon heeft de voetbaltafel Cannon een robuust zwart uiterlijk. Niet alleen de tafel zelf is zwart, maar ook bij de stangen is voor zwart gekozen. Samen met de stoere robot poppen geeft het de voetbaltafel een strakke look. De zilveren accenten maken de Cannon helemaal af, waardoor hij ook in jouw woonkamer helemaal tot z’n recht komt. Met de Cannon voetbaltafel in huis kun je gaan genieten van een heleboel gezellige momenten met het hele gezin!

Stoer én functioneel

De voetbaltafel Cannon bevat ook veel praktische elementen die jouw tafelvoetbal spelletje nog leuker maken. Zo heeft de tafel schuin oplopende hoeken waardoor het balletje niet stil komt te liggen tijdens het spelen. Het maakt het niet uit of je de Cannon op laminaat, tapijt of een andere ondergrond neerzet, met de stelvoeten kun je hem altijd waterpas zetten. Verder heeft deze voetbaltafel geïntegreerde scoretellers om makkelijk de score bij te houden en stevige doorlopende stangen van 16 mm. De voetbaltafel Cannon wordt standaard geleverd inclusief 2 tafelvoetbal ballen.

Thuisgebruik

Zwart

L. 135 x B. 72 x H. 84 cm

Poppen

Geschroefd

Stangen

Doorlopende stangen

Glasplaat

Muntsysteem

Inclusief: 2 bijbehorende tafelvoetbal balletjes

Dit artikel wordt standaard gratis afgeleverd.

2-5 werkdagen