Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Oer-Hollands merk sinds 1939
Speeltafels met contactloos betalen

Voetbaltafel bedrukken met logo

Merken en bedrijven

Voetbaltafels zijn de perfecte reclamezuil voor merken en bedrijven. Iedereen vindt het leuk om erop te spelen en niemand kan er voorbij een tafelvoetbaltafel lopen, zonder er even mee te spelen.

Het voordeel van een voetbaltafel is dat ze een vrij eenvoudige, rechthoekige vorm hebben en dit maakt ze een perfect object voor branding. Als wij een tafel bedrukken, dan maken wij gebruik van hoge resolutie, op maat gesneden stickers, zodat je logo of artwork er uit knalt.

Welk gedeelte kan ik personaliseren?

Buitenkant van de bak
Allereerst kan de buitenkant van de bak helemaal voorzien worden van bedrukking. Dit geldt voor alle vier de zijkanten. Het ontwerp moet als rechthoekig artwork worden aangeleverd en wij zorgen ervoor dat alles op de juiste plek terecht komt.

Speelveld
Verder kunnen we het groene speelveld in zijn geheel veranderen in een ontwerp naar keuze. Als je het paars wilt, geen probleem, als je de middencirkel vierkant wil, leef je uit. Jouw artwork wordt onder de glazen plaat aangebracht en heeft dus geen invloed op het spelen.

Poppetjes
We kunnen ook nog variëren in de kleuren van de poppetjes. Standaard zijn deze grijs en zwart, maar we kunnen de voetbaltafel ook met blauwe, witte of rode voetbalpoppetjes leveren.

Wat doe ik met een gepersonaliseerde voetbaltafel?

Kantine – Entreehal – Showroom
Medewerkers doe je een groot plezier met een voetbaltafel in de kantine. Een branded tafelvoetbaltafel is een echte eyecatcher voor personeel en bezoekers, in de huiskleuren van jullie merk of bedrijf.

Beursstand
Een voetbaltafel trekt bezoekers naar je stand. Laat nieuwe klanten op een positieve manier kennis maken met je bedrijf.

Prijs
Een tafelvoetbaltafel met een logo en merknaam is een fantastische tool voor promoties en marketingacties.

Speelkamer
Maak het artwork voor op de tafel in lijn met je gameroom. Of het nu om kleur gaat, of om een thema.

Wat heb je van me nodig?

We hebben in elk geval je wensen nodig. Daarnaast het ontwerp in high resolution voor op de zijkanten en/of het speelveld.

Hoe lang duurt het?

Als je weet wat je wilt en je hebt al het artwork klaar, dan mail je dit naar ons. Daarna wordt het artwork nagekeken, geprint en op de tafel aangebracht. En binnen een paar weken kun je spelen op je eigen unieke voetbaltafel. Neem contact met ons op om al je wensen door te nemen.

Wie gingen mij voor?

We maakten al gepersonaliseerde voetbaltafels voor Jumbo Supermarkten, Tempo Team, Volkswagen/KNVB, Chupa Chups en Stena Line, om er maar een paar te noemen.