Heemskerk voetbaltafels

Bij Heemskerk hebben we in de afgelopen jaren grote sprongen gemaakt op het gebied van tafelvoetbal. Zo is het assortiment uitgebreid, zodat er voor iedereen een geschikte voetbaltafel is én hebben we onze eigen lijn voetbaltafels geïntroduceerd.

Voetbaltafels zijn allang niet meer alleen in de voetbalkantine te vinden. De voetbaltafels van Heemskerk staan inmiddels door het hele land op steeds meer verschillende plekken. Van scholen tot bedrijven en zelfs buiten kan er op een Heemskerk voetbaltafel worden gespeeld! En omdat bij ieder tafelvoetbalspel genoeg balletjes worden meegeleverd kun je direct beginnen met spelen.

Welke Heemskerk voetbaltafel is het beste?

Het paradepaardje van de Heemskerk voetbaltafels is de Tactic, een robuuste voetbaltafel die niet alleen erg stevig is, maar er ook nog eens heel stoer uitziet. Naast de Tactic is ook onze Soccer School voetbaltafel een echte topper! Beide tafels zijn zowel mét als zonder glasplaat verkrijgbaar.

De voetbaltafels Tactic en Soccer School zijn dan wel de sterren van het Heemskerk assortiment, niet iedereen heeft zo’n zware voetbaltafel nodig. Komt het tafelvoetbalspel bij jou bijvoorbeeld in de kinderkamer te staan, dan is een voetbaltafel voor thuisgebruik ook prima geschikt.

Hoeveel spelers heeft een voetbaltafel?

De meeste voetbaltafels hebben 22 spelers. Dat zijn er dus, net als bij veldvoetbal, 11 bij elke team. Bij kleinere voetbaltafels kan het zijn dat er minder poppetjes in de tafel zitten. Ook zijn er speciale voetbaltafels voor meerdere spelers. Die tafels hebben dan ook meer poppetjes.

Als je in onze webshop kijkt zul je zien dat er veel verschillende soorten voetbaltafels zijn. Iedere tafel heeft zijn eigen eigenschappen en elke tafelvoetbaltafel is dus uniek. Dat betekend dat het aantal voetbalpoppen per tafel kan verschillen. Bij de meeste voetbaltafels van Heemskerk zijn er 22 poppen aanwezig. Per team zijn dat de keeper, twee verdedigers, vijf middenvelders en drie aanvallers. Bij Heemskerk hebben we echter ook tafelmodel voetbaltafels in het assortiment. Die tafelvoetbal spellen zijn kleiner en hebben dus ook minder poppetjes, namelijk 12 of 14 poppetjes.

Alle 11 resultaten