De voetbaltafels van Heemskerk zijn al erg compleet uitgevoerd, maar in sommige gevallen kan het handig zijn om extra tafelvoetbal accessoires aan te schaffen. Denk daarbij aan verlichting, een spray voor de stangen of een afdekhoes.

Onderhoud van de voetbaltafel

De voetbaltafels kunnen natuurlijk tegen een stootje en als ze vies worden kunnen ze ook gemakkelijk schoon gemaakt worden. Het kan echter wel handig zijn om een afdekhoes te bestellen voor de bescherming tegen vuil. Voorkomen is immers beter dan herstellen. De tafelvoetbal afdekhoes past over vrijwel alle voetbaltafels en is door een handig koord gemakkelijk strak te trekken.

Na enkele jaren kan het handig zijn om de stangen even in te smeren met de silicone spray van Heemskerk. Door het gebruik zullen deze op den duur wat stroever gaan, maar dat is niets om je zorgen om te maken. Na het gebruik van de voetbaltafel spray zullen de stangen weer draaien als een geoliede machine.

Heb je vragen over bepaalde voetbaltafel accessoires, de mogelijkheden of de levering en/of installatie van deze accessoires. Neem dan contact op met onze klantenservice. Het Heemskerk team staat voor u klaar.

Alle 4 resultaten