https://playheemskerk.com/tafeltennistafel-lease/
https://playheemskerk.com/shop/
Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Speeltafels met je eigen logo
Kwaliteit en service sinds 1939

Tafeltennistafel lease

Maandelijks bedrag

Wil je geen tafeltennistafel kopen, maar leasen? Dat kan nu bij Heemskerk. Natuurlijk verhuren wij al tafeltennistafels per week, maar steeds vaker krijgen wij vragen om de tafeltennistafels voor langere periode te huren.

Daarop hebben wij het tafeltennis lease plan bedacht voor onze tafeltennis fans.

Je kunt het vergelijken met het leasen van een auto, maar nu ontvang je van ons een tafeltennistafel. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere tafeltennistafels tegelijk te leasen.

We zullen per aanvraag een aparte lease offerte maken speciaal naar de wensen van u als klant. Wilt u bijvoorbeeld alleen de tafels maar zonder accessoires dan kan dat? Maar ook is het mogelijk om de tafeltennistafels juist met accessoires te laten leveren.

Wij regelen dan alles voor u. Bel nu 071- 331 24 95 of mail naar info@playheemskerk.com voor meer informatie.

Hoe werkt tafeltennis lease?

Wij hebben 2 modellen uitgezocht die wij geschikt vinden voor de lease. Deze tafeltennistafels zijn stevig en kunnen tegen een stootje. U hoeft dus niet bang te zijn dat er snel reparaties volgen. De ene tafeltennistafel is verrijdbaar en de andere heeft die mogelijkheid niet. Afhankelijk van uw wensen kunnen we de juiste tafel plaatsen.

Over reparaties gesproken? Mocht er dan toch iets niet in orde zijn, dan zorgen wij dat dit zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Dat hoort immers bij een lease contract.

Indien u met accessoires wilt leasen kunt u gebruik maken van onder andere batjes, balletjes en natuurlijk het netje. Indien deze vervangen moeten worden dan kunnen wij dit per postpakket naar u opsturen. Ook dit kan onderdeel zijn van uw lease contract.

Tafeltennissen zonder zorgen

Lijkt u het wat en wilt u er graag meer van weten? Stuur een email naar info@playheemskerk.com met de  volgende gegevens: Locatie, aantal tafeltennistafels, met of zonder accessoires en de gewenste duur van de lease. Afhankelijk van uw gegevens zullen wij per aanvraag een bijpassende offerte maken.

Tafeltennis voortaan zonder zorgen en zonder een grote uitgave te doen.

Tegen een maandelijkse vergoeding kunt u zoveel gebruik maken van uw tafeltennistafel als u wilt en hoeft u zich geen zorgen te maken om accessoires en reparaties. Ideaal voor scholen, bedrijven of instellingen waarbij tafeltennis een dagelijkse bezigheid is geworden in de kantine of sportlocatie.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het leasen van een voetbaltafel, een biljart of een airhockeytafel.

Bel ons op 071- 331 24 95.

Tafeltennistafel Lease

Vul hier uw gegevens in voor een zo compleet mogelijke offerte.

  • Vul hier het adres van het evenement in.
  • Vul hier het e-mailadres van de contactpersoon in.
  • Vul hier het telefoonnummer van de contactpersoon in.
  • Vul hier de datum in waarop de speeltafels geleverd moeten worden.
    DD dash MM dash JJJJ
  • Voor welke termijn wil je een tafeltennistafel leasen?
  • Voer een nummer in van 1 tot 10.
  • Geef hier aan als er nog speciale aandachtspunten of verzoeken zijn. We nemen dit mee in de offerte.