Tafeltennistafel Heemskerk Rol Compact 2000 Outdoor Groen

Speciaal voor outdoor gebruik
Deze tafel is te plaatsen op de meeste ondergronden
Berg je batjes op in de handige bat- en balhouders
De bijbehorende netpost wordt standaard meegeleverd

Ongeschikt voor sporters in een rolstoel
Exclusief afdekhoes

Op dit moment is deze tafeltennistafel helaas helemaal uitverkocht. Wij verwachten de 2000 outdoor tafeltennistafel weer te kunnen leveren vanaf eind augustus.

Dit product is op dit moment niet op voorraad, wanneer u het artikel bestelt nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op over de levertijd.

Met de Rol Compact 2000 Outdoor speel je buiten op een tafeltennistafel van zware kwaliteit.

Solide onderstel

Deze outdoor tafeltennistafel heeft een zwaar metalen frame en een metalen randlijst van 50 mm. Dat maakt de Rol Compact 2000 de stevigste tafel in zijn klasse. Ook de bat- en balhouders aan weerskanten zijn niet alleen heel handig om jouw tafeltennisbatjes en balletjes in op te bergen, ze zorgen ook nog eens voor extra stevigheid van de tafel. Een fanatiek potje ‘rond-de-tafel’ is voor deze ping pong tafel dus geen probleem.

Op iedere ondergrond

De Rol Compact 2000 is eenvoudig te verrijden. Omdat de wieltjes een rubberen rand hebben kun je de tafeltennistafel over zowel vlakke als oneffen oppervlakken rijden. Zo kun je de tafel op een betegeld terras neerzetten, maar bijvoorbeeld ook op een grasveld. Als de tafeltennistafel op de juiste plek staat klap je hem eenvoudig uit. Eén blad om in zelftrainstand te spelen of beide bladen om samen te spelen. Gebruik de handige stelvoeten om de tafel waterpas te zetten.

De outdoor tafeltennistafel Rol Compact 2000 is verkrijgbaar met groene of blauwe bladen en wordt standaard geleverd met de Netpostcombinatie Heemskerk Perfect II.
Om je outdoor tafeltennistafel in topconditie te houden raden wij het gebruik van een afdekhoes aan.

Bedrijfsmatig gebruik, Outdoor

Melamine blad, Metalen onderstel