Tafeltennistafel Heemskerk Rol Compact 1800 Outdoor Groen

Perfect om buiten te tafeltennissen
Inklapbaar en te gebruiken als zelftrainer
Bijbehorende netpost meegeleverd

Deze tafeltennistafel heeft geen stelvoetjes
Exclusief afdekhoes

Dit product is op dit moment niet op voorraad, wanneer u het artikel besteld nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op over de levertijd.

Speel je het liefst buiten tafeltennis? Dan is de Rol Compact 1800 Outdoor tafeltennistafel voor jou!

Ideaal voor buitengebruik

De Rol Compact 1800 outdoor is een tafeltennistafel voor beginners, met de speeleigenschappen die je van Heemskerk gewend bent. Deze tafel heeft melamine tafeltennis bladen, waardoor hij bestand is tegen vocht en zonlicht, en dus geschikt om buiten neer te zetten. Het verrijdbare metalen onderstel en de metalen randlijst van 36 mm maken de Rol Compact 1800 een mooie, stevige tafeltennistafel voor thuisgebruik.

Makkelijk in gebruik

Deze outdoor tafeltennistafel is veilig en compact in te klappen. Zet de tafel in zelftrainstand om jouw tafeltennis effecten te oefenen, of klap beide bladen in wanneer je hem even niet gebruikt. En door de wieltjes rijd je deze pingpongtafel snel naar de juiste plek. Zo berg je hem na het spelen moeiteloos op, bijvoorbeeld in je schuur of garage. Houd er bij het verrijden van de tafeltennistafel rekening mee dat de wieltjes alleen geschikt zijn voor een vlakke ondergrond, zoals terrastegels.

De outdoor tafeltennistafel Rol Compact 1800 is verkrijgbaar met groene of blauwe bladen en wordt standaard geleverd met de Netpostcombinatie Heemskerk Basic Fun.
Om je outdoor tafeltennistafel in topconditie te houden raden wij het gebruik van een afdekhoes aan.

Thuisgebruik, Outdoor

Melamine blad, Metalen onderstel