Tafeltennistafel Heemskerk Mini 400 Zwart

Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen
De poten kunnen eenvoudig ingeklapt worden
Ideaal voor personalisatie

Batjes en balletjes niet meegeleverd

100 op voorraad (kan nabesteld worden)

Deze mini tafeltennistafel met inklapbaar onderstel is jouw nieuwe favoriete speeltafel. Haal de Mini 400 tevoorschijn als er vriendjes komen spelen, of gebruik hem zelf om je tafeltennis skills te oefenen.

Een mini tafeltennistafel voor iedereen

De Mini 400 heeft dan wel een perfect formaat voor kinderen, toch is hij niet alléén door kinderen te gebruiken. Het is echt een tafeltennistafeltje voor iedereen. Ben je bijvoorbeeld net begonnen met tafeltennis in competitie verband, dan is de Mini 400 heel geschikt om het spelletje steeds beter onder de knie te krijgen. Of wat dacht je van zo’n mini tafeltennistafel op kantoor. Dat wordt zelfs nog leuker als je hem laat personaliseren met het logo en de kleuren van jouw bedrijf én het is meteen een gaaf relatiegeschenk!

Klein maar stevig

Het Mini 400 tafeltennistafeltje is klein van stuk, maar heeft wel een stevig onderstel dat ook nog eens inklapbaar is. Zo kun je een fanatiek spelletje ping pong spelen en wanneer je klaar bent berg je de mini tafeltennistafel eenvoudig en compact op. De Mini 400 wordt compleet geleverd met een netje van goede kwaliteit. Daardoor staat het altijd mooi strak op de tafel. Je bevestigd het netje eenvoudig door hem over de tafel te schuiven en de draaiknoppen strak te draaien. Je bent dus razendsnel klaar voor een potje tafeltennis!

Thuisgebruik

Spaanplaat blad