Tafeltennistafel Heemskerk Midi

[+] Geleverd inclusief netje, 2 batjes en 3 balletjes
[+] Makkelijk mee te nemen door het inklapbare onderstel
[+] Groot plezier in klein formaat

[-] Alleen geschikt voor indoor gebruik

Artikelnummer: 11401 Categorieën: , ,

Het Heemskerk Midi tafeltennistafeltje is dan wel klein van stuk, maar biedt gegarandeerd groot plezier voor jong en oud!

Overal tafeltennis spelen

Omdat deze tafeltennistafel een klein formaat heeft kun je hem overal neerzetten. Bijvoorbeeld in de slaapkamer van de kinderen of gewoon in de woonkamer. En omdat hij licht in gewicht is, en je zowel het stevige onderstel als de bladen opvouwt als een koffertje, neem je de Midi tafeltennistafel eenvoudig overal mee naartoe. Ben je klaar met spelen? Klap dan de Midi weer in en berg hem compact op.

Complete set

De Midi is niet alleen erg handig, maar ook nog eens heel mooi. Het zwarte blad met Heemskerk logo zorgt voor een strak uiterlijk. De bladen zijn 12 mm dik, daardoor stuitert het pingpong balletje bijna net zo goed als op een ‘echte’ tafeltennistafel.
Zodra het pakketje met het Midi pingpong tafeltje bij jou thuis is bezorgd kun je direct beginnen met spelen. Je klapt simpelweg de tafel uit, bevestigt het tafeltennisnetje en het plezier kan losbarsten.
Bij deze tafeltennistafel wordt standaard een basis batsetje meegeleverd met 2 batjes en 3 balletjes.

L. 150 x B. 67 x H. 69 cm

Opbergmaat

L. 75 x B. 67 x H. 8 cm

Metalen onderstel, Spaanplaat blad

Zwart

Indoor, Thuisgebruik

Te gebruiken in zelftrainstand

Rolstoelgebruik

Ongeschikt

Inclusief: Net en batset

1 jaar fabrieksgarantie

1-2 werkdagen

Dit artikel wordt standaard gratis afgeleverd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tafeltennistafel Heemskerk Midi” te beoordelen