Professionele tafeltennistafels

Bij Heemskerk hebben we kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Eén blik op onze professionele tafeltennistafels en je ziet het direct, hier staat een buitengewoon tafeltennis product!

De professionele tafeltennistafels van Heemskerk vind je al terug bij meerdere tafeltennisverenigingen in Nederland, maar dat wil niet zeggen dat je ze niet op andere plekken kunt gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de bedrijfskantine, voor een fanatiek potje tafeltennis tegen je collega’s tijdens de pauze.

Is tafeltennis moeilijk?

Tafeltennis hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Bijna iedereen kan al meedoen aan een potje rond de tafel. Maar als je het hebt over tafeltennis in competitieverband dan ligt dat iets anders. Professionele tafeltennisspelers kunnen het hun tegenstanders behoorlijk lastig maken met snelheid en effecten.

Speel je tafeltennis bij een vereniging, dan weet je hoe belangrijk de kwaliteit van een tafeltennistafel is. Het is daarom dus belangrijk dat je speelt op een tafel met de beste eigenschappen. De Novi 2400 en Novi 2000 tafeltennistafels zijn uitgerust met zwaar metalen onderstel, een blad van 22 mm dik en een degelijke randlijst die de tafel extra stevigheid geeft.
Met de Novi modellen haal je altijd een topper in huis!

Is tafeltennis een Olympische sport?

Zeker weten! Al sinds 1988 staat tafeltennis op het programma van de Olympische zomerspelen. Sindsdien hebben er een aantal Nederlandse tafeltennis spelers aan het toernooi meegedaan, waarvan de bekendste natuurlijk Bettine Vriesekoop is. Zij deed 3 keer mee.

Helaas mogen onze professionele Heemskerk tafeltennistafels niet gebruikt worden op de Olympische spelen. Wel is de kwaliteit van onze professionele tafeltennistafels vergelijkbaar aan de tafels die op het prestigieuze toernooi gebruikt worden. Al zo lang we bij Heemskerk tafeltennistafels produceren staat de hoge kwaliteit voorop. En dat is ook de NTTB niet onopgemerkt gebleven. De Novi modellen zijn namelijk door de tafeltennisbond goedgekeurd voor officiële competitie wedstrijden op het hoogste niveau.

Alle 6 resultaten