Bedrukte tafeltennisballen

Sinds we in 1939! onze eerste tafeltennistafels maakten en afleverden bij de plaatselijke tafeltennisvereniging de Treffers is Heemskerk onlosmakelijk verbonden met Tafeltennis. Het zal u dan ook niet verbazen dat we naast tafeltennistafels ook tafeltennisballen leveren. Naast de tafels en batjes zijn de ballen het 3e essentiële onderdeel van tafeltennis. Maar niet iedere tafeltennisbal is een goede tafeltennisbal.

In ons tafeltennisballen assortiment vindt u 4 kwaliteiten tafeltennisballetjes. Deze ballen zijn standaard bedrukt met een Heemskerk logo, zodat u weet dat de kwaliteit juist is. Wanneer u echter op zoek bent naar tafeltennisballen met uw eigen logo, bent u bij Heemskerk ook aan het juiste adres. Al jaren personaliseren wij tafeltennisballen in kleine of grote oplagen.

Welke kwaliteit tafeltennisballen heb ik nodig?

Omdat wij al jaren bekend zijn met de verschillende kwaliteiten van tafeltennisballen op de markt hebben wij voor u een selectie gemaakt. Het bedrukken van ballen kan daarom op 2 varianten:
Fun ballen of tafeltennisballen met 2 sterren

Fun ballen
De Heemskerk Fun ballen zijn goedkope ballen gemaakt van plastic. Deze vernieuwde en verbeterde bal is gunstig geprijsd, maar is in kwaliteit nog goed genoeg om een potje te tafeltennissen. We adviseren u deze ballen te kiezen als u tafeltennisballen wilt bedrukken welke bedoeld zijn voor promotiedoeleinden.

2 ster ballen
Zijn de ballen echter niet alleen bedoeld voor promotie, maar ook om echt mee te tafeltennissen, dan adviseren wij de 2 ster ballen van Heemskerk te bestellen. Deze bal, ook gemaakt van plastic, heeft een nauwkeuriger productieproces waardoor de ballen mooier, beter en sterker zijn.

Hoge kwaliteit en full-color logo, kan dat?

De logo’s worden bedrukt op blanco witte ballen, wat betekent dat een full-color logo’s uitermate geschikt zijn om op de tafeltennisballen te bedrukken. De speciale machine heeft geen moeite om elk gewenste kleur op de bal te bedrukken. Om de logo’s scherp en van hoge kwaliteit op de bal te drukken is het noodzakelijk, het logo in een diameter van maximaal 14mm op de bal te plaatsen.
Een geheel horizontaal logo zal daarom minder tot zijn recht komen dan een mooi vierkant/rond logo.

Het minimale aantallen voor het bedrukken van ballen?

Of het nu gaat om 1.000, 5.000, 15.000 of 100.000 wij schrikken niet van hoge aantallen. Om de opstart en instelkosten wel gangbaar te houden is het minimaal aantal voor het bedrukken van ballen 100 stuks. Vraagt u bij grote aantallen vooral een aparte offerte aan zodat we u de best mogelijke prijs kunnen geven.

Wat is de levertijd van bedrukte tafeltennisballen?

Door de jaren heen hebben we gemerkt dat veel opdrachten op het laatste moment worden bedacht of uitgevoerd moeten worden. Houdt u echter wel rekening met een levertijd van minimaal 5 werkdagen. Natuurlijk is de levertijd afhankelijk van het aantal. U begrijpt immers dat het bedrukken van 100 ballen minder tijd kost, dan 100.000 tafeltennisballen. Heeft u haast en wilt u zeker zijn dat de ballen tijdig worden geleverd? Neemt u dan contact met ons op voor de bestelling.

Hoe verloopt de levering van Heemskerk?

Wanneer het om één of een aantal dozen ballen gaat, kunnen we deze gemakkelijk met de pakketdienst versturen aan een door u opgegeven afleveradres. Als het echt om grote aantallen gaat, dan zullen we vermoedelijk contact met u opnemen om de tafeltennisballen op pallets of door onze eigen chauffeur te laten afleveren. We houden u hierover altijd op de hoogte.

Meer weten over tafeltennisballen met bedrukking, de bedrukmogelijkheden of de levering van deze ballen. Neem dan contact op met onze klantenservice. Het Heemskerk team staat voor u klaar.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.