Plastic tafeltennisballen

Innovatie en ontwikkeling

Om toch zo dicht mogelijk bij de kwaliteit van celluloid balletjes te komen, blijven de fabrieken bezig om nieuwe en steeds betere plastic tafeltennis balletjes te ontwikkelen. Zo is de levensduur van de balletjes inmiddels sterk verbeterd. Bij Heemskerk houden we die ontwikkelingen natuurlijk nauwgezet in de gaten, zodat jij met de beste tafeltennisbal van plastic kunt spelen.

Alle tafeltennis artikelen

Naast tafeltennisballen vind je in onze webshop ook allerlei andere tafeltennis artikelen, zoals tafeltennistafels, zowel voor thuis als voor professioneel gebruik. Verder zijn er de batjes in verschillende niveaus en tafeltennis netsets. Bekijk ook eens onze tafeltennis accessoires. Met een van onze Heemskerk bathoezen, een telblok en een nethoogtemeter heb je alles in huis voor een fanatiek potje tafeltennis!

Wil je meer weten over de plastic tafeltennisballetjes, de celluloid ballen of andere tafeltennis artikelen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden graag al je vragen.

Enige resultaat