https://playheemskerk.com/tafeltennis-lease/
https://playheemskerk.com/shop/

Tafeltennis Lease

Tafeltennis lease

Bel 071-331 24 95 of mail info@playheemskerk.com voor de mogelijkheden.

Wilt u geen tafeltennistafel kopen, maar leasen? Dat kan nu bij Heemskerk Sport. Natuurlijk verhuren wij al tafeltennistafels per week, maar steeds vaker krijgen wij vragen om de tafeltennistafels voor langere periode te huren. Daarop hebben wij het tafeltennis lease plan bedacht voor onze tafeltennis fans.

U kunt het vergelijken met het leasen van een auto, maar nu ontvangt u van ons een tafeltennistafel. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere tafeltennistafels tegelijk te leasen.

We zullen per aanvraag een aparte lease offerte maken speciaal naar de wensen van u als klant. Wilt u bijvoorbeeld alleen de tafels maar zonder accessoires dan kan dat? Maar ook is het mogelijk om de tafeltennistafels juist met accessoires te laten leveren.

Wij regelen dan alles voor u. Bel nu 071- 331 24 95 of mail naar info@playheemskerk.com voor meer informatie.

 

Niet opeens voor hoge kosten komen te staan, maar een vast bedrag per maand.

Hoe werkt dat, tafeltennis lease?

Wij hebben 2 modellen uitgezocht die wij geschikt vinden voor de lease.

Deze tafeltennistafels zijn stevig en kunnen tegen een stootje. U hoeft dus niet bang te zijn dat er snel reparaties volgen. De ene tafeltennistafel is verrijdbaar en de andere heeft die mogelijkheid niet. Afhankelijk van uw wensen kunnen we de juiste tafel plaatsen.

Over reparaties gesproken? Mocht er dan toch iets niet in orde zijn, dan zorgen wij dat dit zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Dat hoort immers bij een lease contract.

Indien u met accessoires wilt leasen kunt u gebruik maken van onder andere batjes, balletjes en natuurlijk het netje. Indien deze vervangen moeten worden dan kunnen wij dit per postpakket naar u opsturen.
Ook dit kan onderdeel zijn van uw lease contract.

Bel nu 071- 331 24 95 of mail naar info@playheemskerk.com voor meer informatie.

 

Tafeltennissen zonder zorgen!

U kunt er ook voor kiezen om accessoires zoals batjes en balletjes erbij te leasen.

Lijkt u het wat en wilt u er graag meer van weten? Stuur een email naar info@playheemskerk.com met de  volgende gegevens: Locatie, aantal tafeltennistafels, met of zonder accessoires en de gewenste duur van de lease. Afhankelijk van uw gegevens zullen wij per aanvraag een bijpassende offerte maken.

Tafeltennis voortaan zonder zorgen en zonder een grote uitgave te doen.

Tegen een maandelijkse vergoeding kunt u zoveel gebruik maken van uw tafeltennistafel als u wilt en hoeft u zich geen zorgen te maken om accessoires en reparaties. Ideaal voor scholen, bedrijven of instellingen waarbij tafeltennis een dagelijkse bezigheid is geworden in de kantine of sportlocatie.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het leasen van een voetbaltafel, een biljart of een airhockeytafel.

Bel ons op 071- 331 24 95.