https://playheemskerk.com/t-mobile/
https://playheemskerk.com/shop/
Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Voor iedereen de juiste speeltafel
Meer dan 80 jaar ervaring

T-Mobile

Nothing wrong with some pingpong bij T-Mobile!

Onze roze provider is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de telecom wereld en is dan ook een enorm bedrijf van Duitse afkomst en is erg actief op internationaal gebied. Ze hebben wereldwijd ruim 220.000 duizend werknemers waarvan er ruim 17.000 werkzaam zijn in Nederland.

T-Mobile wilde de gasten die hun hoofdvestiging in Nederland bezoeken graag een glimlach bezorgen. Een opvallende tafeltennistafel is daar natuurlijk perfect voor! Deze tafeltennistafel is dan ook niet te missen bij binnenkomst en nodigt je direct uit voor een potje tafeltennis. Een heleboel klanten en werknemers hebben hier al plezier van gehad.

Daarnaast heeft T-Mobile ook een pooltafel met knalroze laken op het kantoor geplaatst, zodat de werknemers in hun pauze kunnen genieten van een potje poolen.

De Bestelling

T-Mobile bestelde de tafeltennistafel voor hun hoofdvestiging in Den Haag. Later bestelde zij er een pooltafel bij voor een andere vestiging. Deze hebben beide de welbekende roze kleur waar T-Mobile bekend om staat. Én T-Mobile heeft ook nog eens leuke slogan op de tafeltennistafel laten plaatsen: “NOTHING WRONG WITH SOME PINGPONG”.

Het orderproces tussen T-Mobil en Heemskerk

T-Mobile koos voor het model Novi 2000 voor de tafeltennistafel. Voor de pooltafel kozen zij voor de Baltimore.

T-Mobile Plays Heemskerk

#playheemskerk