https://playheemskerk.com/rol-compact-1600/
https://playheemskerk.com/shop/
Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Oer-Hollands merk sinds 1939
Speeltafels met contactloos betalen

Rol Compact 1600

Dat we bij Heemskerk tafeltennistafels maken van hoge kwaliteit, dat wist je vast al. En onze Rol Compact 1600 bewijst dat nog eens. Hoewel we deze tafel al een poosje niet meer produceren, horen we regelmatig van mensen dat ze hem nog altijd met veel plezier gebruiken.
Een mooie tafel voor thuisgebruik dus, vergelijkbaar met onze huidige Rol 1400.

Is jouw Rol Compact 1600 tafeltennistafel, na al die jaren fanatiek gebruik, aan een opknapbeurt toe? Bijvoorbeeld omdat er een onderdeel vervangen moet worden, of omdat het tafeltennisnetje weleens vernieuwd kan worden. Dan kunnen we je in de meeste gevallen helpen. In ons magazijn hebben we namelijk nog verschillende onderdelen van deze tafeltennistafel beschikbaar. Helaas geldt dat niet voor alle onderdelen en wanneer een onderdeel op is komt deze helaas ook niet meer terug.

Van de Rol Compact 1600 zijn er 2 verschillende modellen geproduceerd. Eén voor 2002 en één na 2002. De modellen verschillen op een aantal punten en hebben ook andere onderdelen. Controleer dus, voordat je een onderdeel besteld, welk model jij hebt. Twijfel je of jouw Rol Compact 1600 van vóór 2002 is, of van daarna, dan kan je ons ook even een foto sturen. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste onderdelen voor jouw tafeltennistafel.