Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Afhalen in Alphen a.d. Rijn mogelijk
Speeltafels met contactloos betalen

Pooltafel Heemskerk Summer Shine Outdoor 6ft

Outdoor pooltafel voor permanente uitstalling buiten
Bestand tegen alle weersomstandigheden
Geleverd inclusief accessoires

2,799.99

Pooltafel Heemskerk Summer Shine Outdoor 6ft 2,799.99 x1 2,799.99
Totaal

2,799.99

Uitverkocht

• Garantie: 2 Jaar fabrieksgarantie
  • Levering: Dit artikel wordt standaard gratis afgeleverd

Outdoor pooltafel voor permanente uitstalling buiten
Bestand tegen alle weersomstandigheden
Geleverd inclusief accessoires

Poolen alleen een spel voor binnen? Niet met deze speciale pooltafel voor outdoor gebruik. Deze pooltafel kan, door het gebruik van speciale weerbestendige materialen, namelijk permanent buiten neergezet worden.

Luxe pooltafel voor buiten

Een pooltafel die buiten komt te staan moet natuurlijk tegen een stootje kunnen, maar het oog wilt ook wat. De Summer Shine pooltafel heeft daarom een elegant uitziend stalen onderstel dat gegarandeerd hoofden doet omdraaien. Deze is dus een echte eyecatcher in jouw trendy achtertuin óf naast het zwembad bij een luxe hotel of camping, want ook voor openbaar gebruik is de pooltafel Summer Shine stevig genoeg. Optioneel kan deze pooltafel geleverd worden inclusief tafelblad, zodat de Summer Shine ook als eettafel kunt gebruiken. Ideaal voor die lange zomeravonden gevuld met gezellige etentjes.

Weerbestendig en duurzaam

Maar een pooltafel voor buiten moet er natuurlijk niet alleen mooi uitzien. Het weer kan een enorme invloed hebben op de kwaliteit  en daarom is gebruik gemaakt van duurzame en weerbestendige materialen die zon, wind, regen, stof en vocht geen kans geven. Zo is het stalen frame met resin gecoat en voorzien van stelvoeten om de pooltafel waterpas te zetten. Ook is het leistenen speelveld (19 mm dik, uit één stuk) voorzien van een UV- en vochtwerend Simonis biljartlaken. Dit zorgt ervoor dat je de pooltafel Summer Shine het hele jaar door buiten kunt laten staan. Wél raden we aan om gebruik te maken van een afdekhoes wanneer er even niet gespeeld wordt.

De Summer Shine pooltafel wordt standaard geleverd inclusief accessoire set, bestaande uit:

• 2 poolkeuen
  • set poolballen