Pool- & Eettafel Heemskerk Area Spot 6ft

Pooltafel met luxe uitstraling en professionele eigenschappen
Kleurkeuze bij het onderstel en laken
Standaard geleverd inclusief accessoires

Bankje en tafelblad niet standaard meegeleverd, deze kunnen apart bijbesteld worden.

Vanaf 1,899.99

Levertijd: 2-4 Weken

• Garantie: 2 Jaar fabrieksgarantie
  • Levering: Dit artikel wordt standaard gratis afgeleverd

Een eetkamertafel en pooltafel in één. De Area Spot pooltafel staat garant voor veel gezellige avondjes met vrienden en familie.

Van eetkamertafel naar pooltafel

Je leest het goed. De Area Spot is niet alleen een eetkamertafel. Til het tafelblad van de tafel af en een luxe pooltafel komt tevoorschijn. Zo tover je in een handomdraai jouw woon- of eetkamer om tot een heuse speelkamer. Nodig vrienden uit voor een etentje en verras ze door na het eten nog een potje pool te spelen. De Area Spot heeft plaats voor 8 personen en is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Verder kan de tafel tegen een meerprijs uitgebreid worden met bijpassende bankjes voor een luxe uitstraling. Daardoor past hij altijd perfect in ieder interieur.

Professionele kwaliteit voor thuis

Maar de Area Spot ziet er niet alleen heel fraai uit, de pooltafel is ook van eersteklas kwaliteit. Zo is hij voorzien van hoogwaardige kussens en een gerectificeerde leisteen die uit één deel bestaat. En om de perfecte vlakheid te garanderen bevatten iedere poot een stevige stelvoet. Zo zet je de Area Spot eenvoudig waterpas en zijn aflopende poolballen verleden tijd.Zodra de pooltafel op z’n plek staat wil je natuurlijk direct beginnen met spelen. Dat snappen we maar al te goed en daarom worden de keuen en poolballen, samen met andere accessoires standaard meegeleverd.

Kleuren combineren

Als je dan zo’n mooie pooltafel koopt wil je wél dat hij bij jouw interieur past. Daarom is de Area Spot in drie verschillende kleuren leverbaar, namelijk wit, Oregon (een lichte houtkleur) en Dark Grey (een donkere houtkleur). En ook voor de kleur van het laken kun je zelf kiezen uit groen, grijs en rood. Zo stel je zelf jouw ideale pooltafel samen, die na het spelen dienst doet als eetkamertafel. Kortom, met de Area Spot haal je een multifunctionele professional in huis.

De pooltafel wordt geleverd in 4 pakketten op een pallet met een totale afmeting van 210x110x60 cm:

Pakket 1 bevat de leiplaat voorzien van het laken
Pakket 2 bevat het frame en de stootkussens