Personalisatie van Heemskerk speeltafels

25 februari 2019

Personalisatie

Een speeltafel is op zich al heel erg leuk! Onze tafeltennistafels, voetbaltafels en andere speeltafels zorgen al op veel plekken in Nederland (en zelfs daarbuiten) voor sportiviteit, ontspanning en een gezonde dosis rivaliteit onder vrienden, collega’s en familieleden.
Om het spelen nog leuker te maken en de speeltafel extra te laten opvallen, kunnen wij de tafel op verschillende manieren voor je personaliseren. Stel je eens voor hoe gaaf het is om in de bedrijfskantine te spelen op een voetbaltafel die is voorzien van het bedrijfslogo, of te pingpongen op een tafeltennistafel met jouw eigen design! Per categorie zijn er verschillende personalisatie opties. In onze webshop zie je per artikel welke mogelijkheden er zijn, maar om je alvast een indruk te geven zetten we hier alvast een aantal opties op een rijtje.

Tafeltennistafel Tony's ChocolonelyTafeltennistafels

Bij onze tafeltennistafels kun je meerdere kanten op. Wil je op een subtiele manier jouw logo laten zien, kies dan voor bestickering van de randlijst. De uitgesneden stickers kunnen bijvoorbeeld een logo of tekst bevatten. Als je liever groots denkt, kies dan voor het maximale pakket. Bij dit pakket zijn de stickers op de randlijst inbegrepen, een wrap op beide speelhelften en ook het spuiten van het onderstel. Bekende voorbeelden van tafeltennistafels die wij gepersonaliseerd hebben zijn o.a. Tony’s Chocolonely, Young Capitol en Rabobank!

Voetbaltafel MentosVoetbaltafels

Ook bij voetbaltafels is er een heleboel mogelijk om ze helemaal aan te passen aan jouw wensen. Net als bij de tafeltennistafels is het mogelijk om een wrap aan te brengen. Dat betekend in dit geval dat de hele buitenzijde wordt voorzien van een grote sticker met jouw ontwerp. Maar ook voor de binnenzijde en het speelveld zijn er personalisatie opties mogelijk. En alsof dat nog niet genoeg is zijn er ook nog verschillende kleuropties voor de poppen en handvatten. Voor Mentos hebben wij dit jaar bijvoorbeeld een aantal mooie voetbaltafels mogen maken.

Sjoelbak Hoek en BlokSjoelen

Voor sjoelbakken zijn de opties iets anders. Omdat de stenen goed moeten kunnen glijden over het speelveld is het niet mogelijk om te werken met een wrap. Omdat het wel leuk is om een sjoelbak in een bepaalde kleur te hebben, hebben we geëxperimenteerd met het spuiten van de bak en dat bleek goed te werken. Onze sjoelbakken zijn dus verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur!
Veel mensen vinden het leuk om een sjoelbak cadeau te doen. Een persoonlijke boodschap op de brug of de sjoelstenen is dan een extra leuk detail. Dat doen we door middel van een gravure, waarbij jouw tekst of logo in het hout wordt gegraveerd.

Voor de meeste personalisatie opties hebben we bij Heemskerk templates beschikbaar. Deze templates worden in .pdf formaat aangeleverd en zijn te gebruiken in vrijwel ieder fotobewerkingsprogramma. In deze bestanden zijn handige lijnen aangebracht. Zo zie je goed waar op de tafel bijvoorbeeld schroeven of gaten zitten. Deze extra lijnen moeten uiteindelijk natuurlijk niet op de speeltafel te zien zijn en moeten na het bewerken dus verwijderd worden.
Als je wel graag een gepersonaliseerde speeltafel wilt, maar het lukt je niet om zelf het ontwerp te maken, dan kunnen wij dit tegen een meerprijs voor je doen. Neem voor de voorwaarden even contact met ons op, dan kunnen we jouw wensen bespreken en samen tot een mooie speeltafel komen.

Veel mensen vragen ons hoe lang het duurt voordat ze de gepersonaliseerde speeltafel in huis hebben. Uiteraard duurt dit langer dan wanneer je een van onze standaard tafels besteld, maar we proberen de levertijd altijd zo kort mogelijk te houden. Zodra wij jouw betaling en definitieve ontwerp hebben ontvangen leveren wij de tafel binnen 2-4 weken bij je af.

Gepersonaliseerde speeltafels leveren wij altijd gemonteerd af. Ideaal, want je hoeft niet te wachten, maar kunt direct beginnen met spelen!

Wij zijn erg benieuwd hoe jij je speeltafel zou willen laten personaliseren. Kijk voor meer voorbeelden en alle opties in onze webshop!