Personalisatie templates Heemskerk tafeltennistafels

Handleiding voor het invullen van een template voor jouw custom tafeltennistafel

Wat leuk dat je ervoor hebt gekozen om jouw tafeltennistafel te personaliseren! Dan kan het plezier nu écht beginnen, het maken van een ontwerp.

Om je op weg te helpen met het ontwerpen van jouw tafeltennistafel kun je aan de onderkant van deze pagina een template downloaden. Zo’n template luistert erg nauw en er zijn dus een aantal dingen waar je rekening mee moet houden:

Gepersonaliseerde Tafeltennistafel Gio Coffee

Recht vlak

Het template van jouw tafeltennistafel bestaat uitsluitend uit een recht vlak met de volgende afmetingen:

Standaard tafeltennistafel: 155,5 x 140 cm
Midi 800 tafeltennistafel: 78 x 70 cm

Wanneer je het template opent in een fotobewerkingsprogramma, zoals Photoshop, zul je merken dat deze afmetingen iets groter zijn dan het tafeltennisblad zelf. Er is namelijk aan alle kanten een snijrand van 1,5 cm toegevoegd aan het template, houd hier dus rekening mee bij het maken van jouw design. Het is natuurlijk zonde als een gedeelte van jouw ontwerp weg zou vallen.

Ook zie je dat er verschillende lijnen op het vlak staan. Dit zijn de witte lijnen die je standaard op een tafeltennistafel vindt. Deze lijnen staan in het template als losse laag en je kunt deze naar eigen inzicht veranderen, een andere kleur geven, óf zelfs volledig weglaten. Aan jou de keuze.

Losse bladhelften

Bijna alle tafeltennistafels bestaan uit twee losse bladhelften. Het template is daarom maar voor één helft van de tafeltennistafel. Je kunt op die manier voor beide bladen hetzelfde ontwerp gebruiken, óf aan iedere kant iets unieks maken. Het is helemaal aan jou.
Voeg bijvoorbeeld het logo van je bedrijf toe aan het ontwerp, of ga voor een leuke foto!

Soms wordt er gekozen om een logo door te laten lopen over de twee bladhelften van de tafeltennistafel. Dit kan natuurlijk, maar het is een heel stuk ingewikkelder om goed te plaatsen.
Zorg er daarom voor dat het ontwerp precies aansluit, maar houd wel rekening met de snijranden. Dat betekent dat je het logo 1,5 cm lager moet plaatsen, waardoor we de 2 ontwerpen bij het plaatsen kunnen overlappen.

Aanleveren

Ben je helemaal tevreden met je ontwerp? Sla het dan op als 2 aparte .PDF bestanden. Verander hierbij de afmetingen niet! Die zijn namelijk exact afgestemd op de tafeltennistafel.
Stuur je bestanden naar sales@playheemskerk.com

Download hier de templates voor het ontwerpen van jouw gepersonaliseerde voetbaltafel:

Standaard Tafeltennistafel
Midi 800 Tafeltennistafel