https://playheemskerk.com/jumbo/
https://playheemskerk.com/shop/
Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Voor iedereen de juiste speeltafel
Meer dan 80 jaar ervaring

Jumbo Supermarkten

Jumbo zegt Hallo! Tegen Heemskerk voetbaltafels!

Wie kent ze niet, Jumbo supermarkten zitten vandaag de dag door heel Nederland. Jumbo is dan ook zeker één van de grotere supermarktketens. In het jaar 2020 werken er rond de 85.000 werknemers, een aantal van hun kregen als verrassing een tafelvoetbal spel voor in de kantine, geheel in de huisstijl van Jumbo. Zo kunnen de werknemers in de pauze heerlijk ontspannen tijdens een potje tafelvoetbal.

Per vestiging hadden de teamleden van Jumbo een target te halen op het gebied van omzet en promotie. Bij iedere vestiging die deze targets heeft gehaald, mochten wij een mooie voetbaltafel in volledige Jumbo stijl neerzetten.

De bestelling

Jumbo deed een bestelling van 65 voetbaltafels, ieder voor een andere vestiging. De supermarktketen koos daarbij voor 2 modellen, namelijk de Ranger en de Soccer School in verschillende designs.

Het orderproces tussen Jumbo en Heemskerk

Jumbo begon het proces via email en vertelde in duidelijke lijnen wat ze voor ogen hadden. Na ook wat telefonisch contact te hebben gehad, werden er verschillende modellen en designs voorgesteld, totdat het plaatje voor Jumbo perfect was. Helaas heeft corona voor een kleine vertraging gezorgd, wat voor Jumbo gelukkig geen probleem was en de tafels staan inmiddels verspreid over verschillende Jumbo kantines, waar de werknemers genieten van actieve en gezellige pauzes.