https://playheemskerk.com/ibis-hotels/
https://playheemskerk.com/shop/

Extra ontspanning bij het Ibis Hotel in Amstelveen

Ibis Hotels, of je er nu regelmatig, óf nog nooit geslapen hebt, je bent vast wel bekend met deze hotelketen. Er zijn dan ook Ibis Hotels te vinden in Europa, Afrika, Australië, Midden-Oosten, Azië en Zuid-Amerika.

In het Ibis hotel in Amstelveen kun je nu extra ontspannen. Speciaal voor gasten en groepen zijn in de speelkelder namelijk een voetbaltafel en tafeltennis geheel in Ibis stijl geplaatst. Deze speeltafels moesten stevig een duurzaam zijn, en dát kan je natuurlijk aan Heemskerk toevertrouwen!

De Bestelling

De vestiging van het Ibis Hotel in Amstelveen wilde zijn speelhal gaan opknappen en zocht 2 nieuwe tafeltennis tafels en een voetbaltafel. Deze werden geheel in Ibis stijl besteld, in oranje kleur. Het logo van de Ibis Hotels is namelijk oranje. Zij kozen voor de modellen Roberto Sport College 4×4 en de Active 3500.

Het orderproces tussen Ibis Hotels en Heemskerk

Het orderproces tussen Ibis Hotels en Heemskerk voor het bestellen van de custom speeltafels verliep soepel. Dit kwam o.a. door het strakke en eenvoudige design van Ibis. De wens was om de kleur van het logo in de tafel te verwerken, wat natuurlijk geen probleem was!

Ook hebben we Ibis alle zorgen uit handen genomen door ze steeds op de hoogte te houden van de vorderingen en uiteindelijk de gepersonaliseerde tafeltennistafel en voetbaltafel compleet speelklaar af te leveren.

Ibis Hotel Play’s Heemskerk