https://playheemskerk.com/shop/
Filter opties

Darts

Sinds de jaren 90 is het Dart assortiment een bekend onderdeel van Heemskerk.

Met veel ups en downs heeft de dart markt zich bewogen tot een stabiele factor. De vele Nederlandse darters en de aandacht op TV heeft daar voor gezorgd.

En ondanks deze stabiele factor hebben wij sinds begin mei 2021 besloten te stoppen met darts. Op deze dart pagina even geen filter en geen artikelen, zoals dartborden , dartpijlen en flights/shafts en alle andere accessoires.

Met toch een beetje pijn in het hart nemen we voorlopig afscheid om ons nog meer te specialiseren in onze overige categorieën: tafeltennis, tafelvoetbal, biljart, sjoelen en airhockey. Door het succes en de populariteit in deze categorieën gaan we gefocust te werk om onze kwaliteit en service van erg hoog niveau te houden.

Dat betekent ook dat de weg naar een nieuwe Heemskerk Dart assortiment altijd open blijft en we hopelijk met enkele jaren terug zijn van weggeweest.

Wilt u echter gepersonaliseerde dart artikelen bestellen of wilt u een groter aantal dart artikelen mee bestellen met bijvoorbeeld een tafeltennistafel of een voetbaltafel om de ontspanningsruimte van uw kantoor of de gameroom in te richten. Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Het mag duidelijk zijn, de mogelijkheden en kanalen hebben wij. Vraag daarom naar de mogelijkheden via info@playheemskerk.com

Bedankt.
Het Heemskerk Team.

Filters

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.