Darts

Een dartbord en een dartpijl, beter bekend als darten, is van oudsher een kroegsport, maar die term mogen we hedendaags echt niet meer gebruiken. We zouden daar de dartsport tekort mee doen.

De inmiddels volwassen sport wordt al jaren gekenmerkt door zijn vele iconen, waaronder vele Nederlandse topspelers. Het ONE HUNDRED AND EEEEIGHTY klinkt op veel toernooien nog voor dartspelers als: Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen. Er is echter ook nieuw darttalent onderweg en net als iedereen zijn zij bij het begin begonnen. Het dartassortiment van Heemskerk is dan ook uitermate geschikt voor de beginnende darter.

Welke darts moet ik kopen?

Bij Heemskerk hebben wij een divers assortiment van enkel dartborden, dartkabinetten, dartpijlen en accessoires. Het is per speler afhankelijk welke kwaliteit hij of zij nodig heeft. Zo kun je jezelf een aantal vragen stellen:

• wil ik af en toe darten of speel ik met regelmaat?
  • speel ik voor de fun of wil ik graag beter worden?

Als je deze vragen kunt beantwoorden kun je gemakkelijker een keuze maken welke dartartikelen bij je passen.

Wanneer je regelmatig zal gaan darten is het fijn een dartbord te hebben dat volledig kraamloos is. De kans op bouncer is dan aanzienlijk minder. Bekijk dan bijvoorbeeld het Dartbord Winmau Blade V. Dartpijlen die daar dan bij passen zijn gemaakt van Tungsten. Een sterk materiaal waar veel professionals mee spelen. Speel je echter af en toe en voor de fun, bekijk dan de Dartpijlen van Brass. Het gewicht van pijlen is totaal afhankelijk van uw eigen voorkeur en het type gooi dat u heeft. Meer informatie hierover vindt u op onze informatie pagina of bel onze klantenservice.

De totale dart inrichting!

Naast de noodzakelijke dartborden en dartpijlen levert Heemskerk natuurlijk ook alle benodigde dartaccessoires. Niet onbelangrijk als u thuis of op kantoor een fanatiek pijltje wilt gooien tegen uw vrienden/collega’s. Een basis overzicht van alle benodigdheden:

• dartbord                                        (verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten)
  • dartpijlen                                      (verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en gewichten)
  • reserve flights en shafts           (verkrijgbaar in handige accessoire set)
  • dartsurround                               (voor het voorkomen van puntjes in uw muur)
  • dartmat                                         (direct de juiste afstand tot het bord en handige oche voor uw voet)
  • scoreboardset + stiften             (natuurlijk voor het bijhouden van de stand)

Meer weten over darten, onze dartartikelen of de levering van deze darts. Neem dan contact op met onze klantenservice. Het Heemskerk team staat voor u klaar.

Resultaat 1–20 van de 61 resultaten wordt getoond