Biljarttafel Heemskerk 189 De Luxe met Blanke Rand

Sale

Originele handgemaakte Heemskerk caramboletafel
Uitgevoerd met een exclusieve hardhouten rand
Voorzien van stelvoeten
Laken is geniet, waardoor vervangbaar

Door de grote omvang kan deze biljarttafel niet naar een verdieping getild worden
Bij levering en montage van deze biljarttafel heeft de monteur hulp met tillen nodig van 2 á 3 personen

Kleur: Zwart

1,569.99

Uitverkocht

• Garantie: 2 Jaar fabrieksgarantie
  • Levering: Dit artikel wordt standaard gratis afgeleverd

Originele Heemskerk Caramboletafel. Dit handgemaakte biljart is voorzien van gegoten rubber stootbanden en groenkleurig Simonis laken. Dit laken is geniet (niet gelijmd!), waardoor vervangbaar bij schade. De Caramboletafel is uitgevoerd met een exclusieve hardhouten rand en een kolom onderstel die door middel van stelvoeten waterpas te stellen zijn. De Heemskerk 189 DeLuxe is daardoor geschikt voor zowel particulier gebruik als voor gebruik in openbare gelegenheden of instellingen.

Het onderstel (2 delen) wordt niet verpakt. Deze delen hebben elk een afmeting van circa: L. 85 x B. 17 x H. 64cm / 2200: L. 100 x B. 17 x H. 64cm

Deze biljarttafel wordt standaard gemonteerd bij je afgeleverd.

Deze biljarttafel wordt zonder accessoires geleverd. Je kunt zo zelf kiezen welke accessoires je mee wilt bestellen en in welke kwaliteit.
Om je te helpen kiezen hebben we 3 verschillende accessoires pakketen samengesteld:

Standaard Pakket Gevorderd Pakket Master Pakket
Keuen 2x Keu Economic 145 cm Hardwood – Tweedelig 2x Keu Economic 140 cm Esdoorn 2x Carambole keu Artemis Zwart 145 cm
Biljartballen 1x Set Carambole biljartballen 57,2 mm 1x Set Carambole biljartballen 57,2 mm 1x Set Carambole biljartballen 57,2 mm
Biljartkrijt 1x Los Biljartkrijtje Blauw 1x Doosje Biljartkrijt Master Blauw 1x Doosje Biljartkrijt Master Blauw
Afdekzeil X 1x Biljart Afdekzeil 1x Biljart Afdekzeil

8716623002049