Voetbaltafel Soccer School

25 oktober 2019

Soccer School Cover Banner

Het is misschien een beetje overbodig om deze voetbaltafel aan je voor te stellen, hij is immers al ruim een jaar een vast onderdeel van ons assortiment en uitgegroeid tot een geliefd lid van de Heemskerk familie!
Ken je deze voetbaltafel nog niet en denk je: “waarom moet ik nou juist deze voetbaltafel kopen?” Lees dan vooral snel door. Wij hoeven je niet te overtuigen, dat doet de Soccer School helemaal zelf!

Een blik op de Soccer School voetbaltafel en je ziet meteen dat er een kwaliteitsproduct voor je staat. Maar niet alleen de kwaliteit zal je direct opvallen, de voetbaltafel heeft namelijk een strak en robuust uiterlijk, waardoor hij in iedere ruimte goed tot z’n recht zal komen. En door zijn gunstige prijs is het de ideale tafel voor zowel thuis als openbare ruimtes waar de speeltafel intensief gebruikt zal worden.

Voetbaltafel Heemskerk Soccer School

Mét of zonder glasplaat

Ken je dat? Je bent een lekker potje aan het tafelvoetballen en in je enthousiasme stoot je het drankje dat je naast je had staan per ongeluk om, waardoor het drinken in de tafel terecht komt. Niet prettig, want het plakkerige drinken zorgt ervoor dat het spelen op de voetbaltafel lastiger wordt en niemand vindt het leuk om schoon te maken. Een glasplaat op je voetbaltafel kan dan de ideale oplossing zijn. Gelukkig is de Soccer School zowel mét als zonder glasplaat verkrijgbaar. Dat scheelt niet alleen met het onderhoud, maar zorgt er ook voor dat de balletjes netjes in de tafel blijven.

Bekende Soccer School spelers

Inmiddels zijn er al een heleboel mensen die de klasse van de Soccer School voetbaltafel hebben ontdekt en er wordt daarom bij een aantal bekende bedrijven fanatiek gespeeld op de Heemskerk voetbaltafel. Wat denk je bijvoorbeeld van DHL, Uitzendbureau Tempo Team, Velux en Mentos. Zij hebben allemaal deze voetbaltafel laten personaliseren in hun eigen huisstijl. Wat vind je van het resultaat?

Gepersonaliseerde Soccer School voetbaltafels