https://playheemskerk.com/pooltafel-baltimore/
https://playheemskerk.com/shop/
Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Speeltafels met je eigen logo
Kwaliteit en service sinds 1939

Pooltafel Baltimore

08 februari 2019

Pooltafel Heemskerk Baltimore 8ftMogen we je even voorstellen! Dit is de pooltafel Heemskerk Baltimore.

Het neusje van de zalm binnen ons pooltafel assortiment. Deze professionele pooltafel heeft een strak en gaaf design waardoor hij een echte eyecatcher zal zijn op jouw werkplek, in een openbare ruimte of zelfs bij je thuis. De pooltafel Baltimore ziet er niet alleen heel mooi uit, hij heeft ook nog eens eersteklas eigenschappen, zoals een leisteen uit drie delen. De grootste voordelen daarvan zijn dat je kunt poolen op een kaarsrecht speelveld, en dat de tafel ook in ruimtes kan komen te staan die met een enkele leisteen niet bereikbaar waren. En omdat de pooltafel wordt geleverd inclusief de poolballen en twee keuen kun je na de montage direct beginnen met spelen.

Omdat de montage van deze pooltafel nogal nauw luistert, laten we hem standaard monteren door onze specialist. De monteur zet dagelijks pool- en biljarttafels in elkaar en heeft hier inmiddels jarenlange ervaring mee. Zo weet je zeker dat, wanneer de tafel eenmaal staat, je er geen omkijken meer naar hebt.

Pooltafel met een persoonlijk tintje

Het allerleukste van de pooltafel Baltimore is dat je hem helemaal kunt aanpassen naar jouw eigen stijl. Met de verschillende personalisatie opties transformeren wij de pooltafel zodat hij volledig voldoet aan jouw wensen.
Wat dacht je bijvoorbeeld van een wrap op de zijpanelen. Zo’n wrap is als het ware een grote sticker die over de hele lange en/of korte kant aangebracht wordt. Je kunt die wrap bijvoorbeeld voorzien van je bedrijfslogo of een speciale kleur, maar om je pooltafel echt speciaal te maken kun je hem ook een volledig eigen design geven.

Behalve de zijkanten kunnen we bij Heemskerk ook het laken een persoonlijk tintje geven. De lakens zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en kunnen worden bedrukt met een logo of andere afbeelding. Voor meer informatie over het personaliseren van de Baltimore pooltafel kun je altijd even contact met ons opnemen.

Ben je al enthousiast geworden om een potje te gaan poolen? Bekijk dan de Baltimore of één van de andere pooltafels in onze webshop en nodig snel je vrienden en familie uit voor een spannend partijtje pool.Pooltafel Baltimore Wrap