https://playheemskerk.com/naar-buiten-met-onze-alpha-tafeltennistafel/
https://playheemskerk.com/shop/

Naar buiten met onze Alpha tafeltennistafel

17 mei 2019

Outdoor Tafeltennistafel Heemskerk Alpha

Na een lange en koude winter begint de zon zich eindelijk weer te laten zien. Lekker naar buiten dus! Eenmaal buiten zijn er ontzettend veel dingen die je kunt doen. Wandelen, fietsen of gezellig het terras op bijvoorbeeld. Wij raden je aan om dit voorjaar lekker in je eigen achtertuin te blijven en daar hebben we een goede reden voor!

Onze Heemskerk Outdoor tafeltennistafel Alpha!

Stel je eens voor: Het is heerlijk weer buiten en je wilt iets leuks doen met je vrienden, de kinderen of de buren. Dan is tafeltennis natuurlijk een hele leuke bezigheid! Met de Alpha tafeltennistafel kun je heerlijk buiten tafeltennissen en het mooiste is, na gebruik kun je hem ook gewoon buiten laten staan. De outdoor tafeltennistafel Alpha is een tafel met de kwaliteit die je van Heemskerk gewend bent, en heeft als extra voordeel dat je hem het hele jaar door buiten kunt laten staan. Dat komt door het onderstel van gegalvaniseerd staal en de bladen die gemaakt zijn van weersbestendig melamine. Zelfs aan een stevig stalen net is gedacht.

De Alpha is stevig genoeg voor intensief gebruik, maar ook licht genoeg om nog te verplaatsen, mocht dat nodig zijn. Dat maakt deze outdoor tafeltennistafel ideaal voor iedereen die graag buiten sport. De Heemskerk Alpha is namelijk niet alleen te gebruiken in de achtertuin. Ook op openbare plekken kan deze tafel prima neergezet worden. Op het schoolplein bijvoorbeeld, waar kinderen graag een potje rond de tafel spelen tijdens de pauze. Of wat dacht je van de camping, waar de gasten het hele jaar door kunnen ontspannen tijdens een sportief uurtje tafeltennis.

Heb je ook al zo’n zin om naar buiten te gaan?!

Pooltafel Heemskerk Baltimore 8ft