https://playheemskerk.com/blog/leveringen-rondom-kerst/
https://playheemskerk.com/shop/

Leveringtijden rondom Kerst

17 december 2020

Om te weten of je op tijd bent met bestellen, hebben we hier een overzicht met alle geplande leveringen.

Grote artikelen

Onze eigen chauffeur rijdt nog bestellingen voor Kerst op dinsdag 22 december, woensdag 23 december en donderdag 24 december. Voor zover we nu kunnen overzien, kunnen zowel gemonteerde, als ongemonteerde artikelen gewoon geleverd worden. In alle gevallen dat onze chauffeur niet in staat is om een artikel mee te nemen in zijn route, zullen we deze tijdig overdragen aan DutchNed.

Pakketten

Besteld voor 12 uur woensdag 23 december, wordt normaliter nog op donderdag 24 december geleverd voor Kerst. Houd echter rekening met de drukte. Dit is geen garantie.

Levertijden Oud/Nieuw

Er is een mogelijkheid dat onze eigen chauffeur dinsdag 29 december en woensdag 30 december een route gaat rijden. Dit is echter nog niet zeker. We kunnen ook hiervoor DutchNed inschakelen, maar omdat dit ook weer een korte week is, is de haalbaarheid hiervan nog niet zeker. Informeer even naar de mogelijkheden.

Pakketten

Besteld voor 12 uur woensdag 30 december, worden deze normaal gesproken nog op oudejaarsdag geleverd. Ook hier geldt, dat we gezien de drukte geen garanties kunnen geven.

Vanaf 4 januari 2021 is er weer een normale week met leveringen richting het einde van die week.