Een geheel vernieuwd Darts assortiment

05 februari 2020

Een geheel vernieuwd Darts assortiment

Er zijn waarschijnlijk maar weinig mensen te vinden die het nog nooit hebben gespeeld. Darten is in Nederland immens populair en dat zie je onder anderen terug in cafés, bij sportverenigingen, maar ook bij veel mensen thuis hangt er een dartbord aan de muur. Grote namen als Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen hebben ervoor gezorgd dat Nederlanders niet meer weg te denken zijn op de belangrijkste dart toernooien.

Bij Heemskerk zijn we ook grote fans van het darten. Je kunt dan ook al ruim 25 jaar bij ons terecht voor dartborden, dartpijlen en andere darts accessoires.
Omdat de focus de afgelopen jaren meer op o.a. tafeltennis en tafelvoetbal lag, heeft ons dart assortiment een tijdje stil gelegen. Maar daar brengen we in 2020 verandering in!

Dartbord Classic

Samenwerking met Bulls

Voor de invulling van ons nieuwe dart assortiment zijn we een samenwerking aangegaan met het merk Bulls. Zij zijn al jarenlang experts in de dartwereld en dus een garantie voor kwaliteit!

In het vernieuwde en uitgebreide dartassortiment is gedacht aan iedereen die graag een potje darts speelt. Zo zijn er dartborden en pijlen voor thuisgebruik, maar is er ook gedacht aan de meer gevorderde speler. Zo zijn de dartpijlen verkrijgbaar in verschillende gewichten en zijn er dartborden voor zowel beginners als pro’s.
Ook met de kleinste darters is rekening gehouden. Zij kunnen met speciale dartborden op een veilige manier kennis maken met darten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een magnetisch dartbord of een elektronisch dartbord met softtip pijlen. Met deze dartpijlen kunnen kinderen meedoen met darten, maar bezeren ze zich niet aan de scherpe punt.

Dartcase Master Pak Nylon

Alles voor jouw ultieme dartbeleving

We hebben niet alleen het dartborden en dartpijlen assortiment uitgebreid, maar je kunt nu ook bij ons terecht voor diverse dart accessoires. Zo vind je in onze webshop verschillende dartcases waarin je je dartpijlen, flights en shafts veilig kunt opbergen en meenemen, zoals bijvoorbeeld het dart koffertje Secuda.
Ook voor de aankleding van jouw dartruimte is gedacht. Met de surrounds en dartmatten zorg je ervoor dat de muur en vloer niet beschadigen door wegspringende dartpijlen en met de speciale scoretellers houd je eenvoudig de stand bij.

Je ziet het, met het vernieuwde dart assortiment zijn we bij Heemskerk helemaal klaar voor het nieuwe dartseizoen!