Biljarttafel Heemskerk 189 De Luxe – Leistenen Speelveld

Handgemaakte biljarttafel met luxe uitstraling
Kaarsrecht speelveld
Voorzien van een eersteklas Simonis biljartlaken

Door het leistenen speelveld is deze biljarttafel te zwaar om naar een verdieping te tillen
Bij levering en montage van deze biljarttafel heeft de monteur hulp met tillen nodig van 2 á 3 personen

Speelveld: Leisteen

1,899.99

Direct leverbaar

Levertijd: 2-10 werkdagen

• Garantie: 2 Jaar fabrieksgarantie
  • Levering: Dit artikel wordt standaard gratis afgeleverd

De wens is er. De ruimte ook. Dan is het nu alleen nog een kwestie van de juiste biljarttafel uitkiezen. En wij denken dat het Heemskerk 189 Deluxe carambolebiljart weleens dé biljarttafel voor jouw nieuwe biljartkamer kan zijn.

Handgemaakte biljarttafel

Zie je het al voor je? Deze handgemaakte biljarttafel bij jou thuis. Je kiest met de 189 Deluxe voor een tafel met een exclusieve rand van yellow poplar hout en gegoten rubberen stootbanden, waardoor hij een extra luxe uitstraling heeft. Je hebt daarnaast de keuze voor het stevige kolom onderstel, wat bestaat uit twee robuuste kolommen, óf een uniek office onderstel. Hierin zijn de mogelijkheden eindeloos en zo stel je zelf de biljarttafel samen die bij jou past.

Biljart met buitengewone eigenschappen

Naast de unieke uitstraling van het Heemskerk 189 Deluxe biljart beschikt deze tafel ook nog eens over buitengewone eigenschappen die deze biljarttafel een échte uitblinker maken. Zo hoef je niet bang te zijn voor een beschadigd laken. Het eersteklas groene Simonis laken wordt namelijk op het speelveld bevestigd met nietjes, waardoor het te vervangen is als er toch per ongeluk iets mee gebeurd. Het speelveld zelf is gemaakt van spaanplaat en is kaarsrecht. Door de speciale stelvoeten kun je de biljarttafel volledig waterpas zetten. Aflopende biljartballen zijn bij de 189 Deluxe dus zeker niet aan de orde.

Deze biljarttafel wordt zonder accessoires geleverd. Je kunt zo zelf kiezen welke accessoires je mee wilt bestellen en in welke kwaliteit.
Om je te helpen kiezen hebben we 3 verschillende accessoires pakketen samengesteld:

Standaard Pakket Gevorderd Pakket Master Pakket
Keuen 2x Keu Economic 145 cm Hardwood – Tweedelig 2x Keu Economic 140 cm Esdoorn 2x Carambole keu Artemis Zwart 145 cm
Biljartballen 1x Set Carambole biljartballen 57,2 mm 1x Set Carambole biljartballen 57,2 mm 1x Set Carambole biljartballen 57,2 mm
Biljartkrijt 1x Los Biljartkrijtje Blauw 1x Doosje Biljartkrijt Master Blauw 1x Doosje Biljartkrijt Master Blauw
Afdekzeil X 1x Biljart Afdekzeil 1x Biljart Afdekzeil

8716623002049