Pooltafels

Heb jij ook weleens een bezoekje gebracht aan een poolcentrum? Dan weet jij net als heel veel anderen dat poolen een ontzettend leuk spel is, dat je zowel met vrienden tijdens een avondje uit, als alleen kunt spelen.

Poolen is een echt gezelschapsspel dat vooral in het café en het poolcentrum wordt gespeeld. Hier vindt je dan ook professionele pooltafels en alles wat je nodig hebt voor een gezellig potje poolen. Wil je thuis ook weleens een partijtje spelen, of bij jouw bedrijf je collega’s uitdagen, dan ben je bij Heemskerk op de goede plek. Je vindt in onze webshop niet alleen pooltafels, maar ook alle accessoires, zoals keuen en poolballen, die nodig zijn voor een vermakelijk spelletje poolbiljart.

Welke maat heeft een pooltafel?

Pooltafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Officiële wedstijd pooltafels mogen een afmeting hebben van 8 of 9 voet, wat in centimeters ongeveer 223,68 cm × 116,84 cm (8ft) of 254 cm × 127 cm (9ft) is.

Bij Heemskerk hebben we pooltafels van 3 ft tot en met 8 ft in ons assortiment. Zo is er voor iedereen die wil poolen dus een geschikte tafel. Je kunt je kinderen al kennis laten maken met poolen met onze Mini pooltafel van 3ft. Maar ook voor de gevorderde pool speler zijn er mooie tafels verkrijgbaar. Wat denk je bijvoorbeeld van onze Baltimore?

Welke pooltafel moet ik kopen?

Welke pooltafel je het beste kunt kopen is afhankelijk van wie de tafel gaat gebruiken, het niveau waarop je speelt en de ruimte waarin de pooltafel komt te staan.

Bij het kopen van een pooltafel zijn er een aantal dingen belangrijk om te weten. Allereerst het doeleinde van de tafel. Wie gaat er spelen en hoe vaak? Hoe vaker de pooltafel gebruikt zal worden, hoe steviger hij moet zijn. Een leistenen speelveld heeft bij intensief gebruik ook de voorkeur boven een houten speelveld. Verder is het nuttig om te weten in welke ruimte je de pooltafel gaat neerzetten. Bij Heemskerk hebben we pooltafels in verschillende afmetingen en er is dus altijd wel een pooltafel die in jouw kamer past. Houd daarbij rekening met een ruimte rondom het biljart van 1,5 tot 2 meter. Je wilt natuurlijk niet steeds met je keu tegen de muur stoten.

Bij Heemskerk kunnen we je nog veel meer vertellen over poolen. Stel al je vragen over onze pooltafels aan onze klantenservice. Zij voorzien je graag van deskundig advies.

Alle 19 resultaten