Pool- & Eettafel Heemskerk Centre Shot 6ft

2.199,99

Pooltafel en eetkamertafel in één
Frame en laken leverbaar in verschillende kleuren
Met leisteen uit 1 deel
Standaard inclusief bijbehorende accessoires

Bankje en tafelblad niet standaard meegeleverd, deze kunnen apart bijbesteld worden.

100 op voorraad (kan nabesteld worden)

Kiezen tussen een eetkamertafel of een pooltafel? Waarom niet allebei? Met de Centre Shot maak je binnen enkele seconden van jouw eetkamertafel een heuse pooltafel.

Eetkamertafel en pooltafel in één

Switchen is niet moeilijk. Je tilt simpelweg de tafelbladen van de eetkamertafel af en je kunt direct beginnen met poolen. Met de Centre Shot bespaar je niet alleen ruimte, maar deze pooltafel ziet er ook nog eens ontzettend mooi uit. En omdat je kunt kiezen tussen verschillende kleuren, voor zowel de pooltafel zelf als het laken, weet je zeker dat hij ook in jouw woonkamer fantastisch tot zijn recht zal komen. Deze pool- en eetkamertafel kan ook inclusief bijpassende bankjes geleverd worden. Ideaal voor etentjes met gezelschappen tot wel 8 personen.

Professionele eigenschappen

Met de Centre Shot haal je een echte topper in huis, die alle eigenschappen heeft van een professionele pooltafel. Zo is hij voorzien van hoogwaardige stootkussens en een gerectificeerde leisteen uit één stuk van 19 mm dik. In combinatie met de stelvoetjes zorgt dat ervoor dat de pooltafel Centre Shot volledig vlak is en je het beste uit je pool spel kunt halen. Het frame van de pooltafel is gemaakt van MDF met een laagje UV bestendige melamine. Dat maakt deze pooltafel bestand tegen krassen door intensief gebruik en verkleurt hij niet, zelfs al krijgt hij een plekje in de zon. En wil je de Centre Shot na een poosje verplaatsen? Dat is geen probleem. De pooltafel kan namelijk volledig uit elkaar gehaald worden, zodat hij eenvoudig verhuisd kan worden.

Verschillende kleuren

Om zo’n mooie pooltafel volledig tot z’n recht te laten komen in jouw woonkamer is de kleur erg belangrijk. Daarom kun je bij de Centre Shot kiezen tussen verschillende kleuren. Voor het onderstel kun je kiezen tussen wit, Oregon (een lichte houtkleur) en Dark Grey (een donkere houtkleur). Daarnaast is ook de kleur van het laken aan te passen. Je hebt hierbij de keuze tussen groen, grijs en rood. Zo past de Centre Shot bij ieder interieur.

De pooltafel wordt geleverd in 4 pakketten op een pallet met een totale afmeting van 210x110x60 cm:

Pakket 1 bevat de leiplaat voorzien van het laken
Pakket 2 bevat het frame en de stootkussens