Airhockeytafels

Kun jij ook geen genoeg krijgen van dit super snelle spel? Airhockey wint in Nederland steeds meer aan bekendheid. Hoe leuk zou het dus zijn om ook thuis airhockey te spelen op jouw eigen airhockeytafel!

Bij Heemskerk vindt je een ruim aanbod aan airhockeytafels in verschillende afmetingen. Voor iedereen is er wel een geschikte airhockeytafel beschikbaar. Het is zelfs mogelijk om jouw airhockeytafel helemaal aan te passen met bijvoorbeeld een bedrijfslogo of een volledig eigen design. Zo wordt de airhockeytafel dé blikvanger in iedere ruimte.

Wat is een airhockeytafel?

Een airhockeytafel is een speeltafel die gebruikt wordt voor het spel air hockey. De tafel heeft kleine gaatjes in het speelveld waardoor lucht wordt geblazen. Bij airhockey wordt gebruik gemaakt van een puck die op die lucht ‘zweeft’. Met een pusher kun je de puck in het doeltje van jouw tegenstander schuiven om punten te scoren.

Om lucht door de gaatjes van de airhockeytafel te blazen wordt gebruik gemaakt van 1 of 2 krachtige motoren die onder de tafel geplaatst zijn. Wanneer er gescoord is valt de puck in het opvangbakje en wordt de score bijgewerkt op de scoreteller. Bij alle airhockeytafels van Heemskerk worden de pucks en airhockey pushers standaard gratis meegeleverd. Je hoeft dus niet meer op zoek naar de geschikte accessoires voor bij jouw airhockey tafel.

Welke airhockeytafel kan ik het beste kopen?

Voor iedere ruimte is er een geschikte airhockeytafel. Welke tafel jij het beste kunt kopen is afhankelijk van hoe die gebruikt zal worden. Komt de airhockeytafel thuis te staan? Dan zijn de Wasplay, Fairplay of Slimplay airhockeytafels van Heemskerk al geschikt. Wordt de airhockeytafel intensiever gebruikt, dan kun je beter kiezen voor een steviger model, zoals de Heemskerk Powerplay.

Ook de ruimte waar de airhockeytafel komt te staan speelt een rol in de keuze van de meest geschikte tafel. Zo is er in openbare gelegenheden, zoals kantoorgebouwen of schoolkantines meer ruimte. Hier wordt ook vaak fanatiek gespeeld en onze airhockeytafel Coliseum is dan een echte aanrader. Deze airhockeytafel is extra solide en ziet er ook nog eens heel stoer uit door het metalen speelveld! Voor welke airhockeytafel kies jij?

Alle 7 resultaten